Progovorile komšije iz Tošićevog rodnog sela: Pomenuli i Karleušu i otkrili sve detalje

05.06.2024

20:15

By

Oglasio se Duško Tošić

Komšije Duška Tošića ponosni su na fudbalera

Duško Tošić, iako je poznat i uspešan, a živi u luksuzu, nikad nije zaboravio odakle je potekao. On je pre nekoliko godina sagradio luksuznu nekretninu u rodnom Orlovatu nadomak Zrenjanina, koju je poklonio roditeljima, pa ne čudi što komšije Duška Tošića o njemu imaju samo reči hvale.

Komšije Duška Tošića iz Orlovata tvrde da je Karleušin suprug ostao skroman

Duškova majka Nikoleta, posle smrti supruga Milorada 2018. godine, ostala je da živi na starom porodičnom imanju, koje se nalazi preko puta nove kuće Duška Tošića u rodnom selu koju je opremio po poslednjem luksuzu i time još jednom oduševio sve komšije Duška Tošića iz rodnog mu kraja.

Komšije Duška Tošića

Kuća Duška Tošića u rodnom seluYouTube/Printskrin

Naime, komšije Duška Tošića, bivšeg fudbalera, a sada uspešnog menadžera, imaju samo reči hvale o porodici Tošić.

– Duška ne viđamo više često ovde kao nekad, kad je redovno dolazio. On je jako kulturan mladi čovek, koji se ne stidi svojih korena i mesta odakle je potekao – započinju za Kurir komšije Duška Tošića i dodaju:

Komšije Duška Tošića


– Bio je oduvek dobro dete, a takav je i ostao. Normalan i fin čovek. Uvek kad dođe da poseti majku, uredno se javi svima nama i nakratko porazgovara. Dolazi za velike praznike, takođe i njegova sestra Katarina. Često dovede i svoje ćerke, one obožavaju da provode vreme ovde kod bake na selu. Nema lepšeg od toga – rekli su meštani Orlovata.

Pročitajte i – Duško Tošić krije jezivu prošlost – Karleušin suprug po prvi put otvorio dušu

Kako su još istakle komšije Duška Tošića, njegova majka nikad nije želela da komentariše brak svog sina, čak ni sada kada je Duško javno progovorio o razvodu od Karleuše.

– Nikoleta se nikad nije mešala u brak svog sina, niti je želela da komentariše ni Duškov, a ni snajin život uopšte za medije. Ona je žena koja gleda svoja posla, svoje imanje. Vrlo je skromna i fina. Najbitnije joj je da su joj deca srećna, a u njihove odluke se nikad nije mešala, pa neće ni sad. Mi nju jako svi poštujemo ovde u selu – rekao je jedan od komšija.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije