Karleuša se obratila roditeljima nestale devojčice, iznela predlog: Dovoljno mi je sat vremena

29.03.2024

15:15

By

Karleuša se obratila roditeljima nestale devojčice

Karleuša se obratila roditeljima nestale devojčice

Već četvrti dan traje potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić. Njen nestanak prijavljen je u utorak, 26. marta u Boru, zbog čega je po prvi put aktiviran i „Amber alert“ koji su podržali i mnogi poznati.

Karleuša se obratila roditeljima nestale devojčice, evo kakav je predlog dala

Nakon što je pre nekoliko dana pozvala svoje pratioce na Instagramu, kojih ima više od dva miliona, da ukoliko imaju bilo kakve informacije kontaktiraju policiju, Jelena Karleuša se danas ponovo oglasila.

Pročitajte: Žika Jakšić usred emisije napao ćerku takmičarke- Ružno je na kilometar

– Zatvorite me sa roditeljima nestale devojčice u istu prostoriju. To želim. Na sat. Ne treba više – napisala je Karleuša, a šta je htela ovim da kaže, ostaje da vidimo.

Karleuša se obratila roditeljima nestale devojčice

Karleuša je jedna od retkih koja uvek jasno iznosi svoj stav, ona se oglasila i povodom razvoda Dragane Mirković.

Istakla je da je  Dragana hrabra žena koja zaslužuje podršku, a Mirkovića je potvrdila da joj upravo ona najviše pomaže u najtežim trenucima.


Kako je Dragana otkrila, Karleuša je njena bliska prijateljica već decenijama, koja joj uvek kaže ono što misli i da joj je to psihički pomoglo u teškim momentim.

Pročitajte: Trpeo zlostavljanje pa pobedio bolest- Jelena Karleuša mu pokrila sve troškove lečenja

– Jelena je jedna jako hrabra žena, koja hoće da kaže to što misli. Tako mi psihički pomogne, da ja stvarno nekada ne znam kako da joj se zahvalim na tome – rekla je ona, prenosi 24sata.hr, te Karleušu uporedila i sa svetskom zvezdom Madonom, istakavši da joj je ona čak i bolja od pop ikone:

Karleuša se obratila roditeljima nestale devojčice

– Ne samo po toj hrabrosti, to kako ona doživljava šoubiznis, ma ona tako zna šoubiznis da je Madona koja je izazivala, koja je namerno radila neke pogrešne stvari jer je to smatrala reklamom, meni je Madona sad beba za Karleušu!

Još iz kategorije