Kakav šok: Marija Šerifović nije deo žirija Zvezda Granda, ova pevačica stigla kao hitna zamena

14.03.2024

20:03

By

Sin Marije Šerifović

ATA IMAGES

Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović nije deo žirija u Zvezdama Granda

U poslednje vreme u zvezdama Granda često dolazi do promena pa je tako ova najnovija došla kao potpuni šok jer je ama baš niko nije očekivao jer Marija Šerifović nije deo žirija u Zvezdama Granda.

Marija Šerifović nije deo žirija Zvezda Granda, a menja je ova pevačica

Pevačica Marija Šerifović nije se pojavila na snimanju Zvezda Granda što je napravilo opštu pometnju jer su se svi zapitali šta se zapravo desilo sa njom i zašto je pala ova iznenadna odluka kojoj se niko nije nadao.

Marija Šerifović nije deo žirijaMarija Šerifović nije deo žirija

Međutim, Mariju Šerifović zamenila je Sanja Vučić koja je i objasnila šta se zapravo dogodilo.

– Veliki je zalogaj, Marijine cipele su velike za ispuniti, ali ću da budem vrlo objektivna. Mislim da ću da doprinesem nekim svojim mišljenjem. To je samo za jednu emisiju, jako mi je zanimljivo. Mara se brzo vraća – rekla je Sanja za „Blic“.

Na pitanje da li su se konsultovale oko glasanja, Sanja je priznala:


– Čule smo se, ona mi dostavila spisak svojih želja, kako bi želela da ocenjujem, pošto već nju menjam i uopšte se ne kose naša mišljenja. Tako da se nismo dugo dogovarale – dodala je pevačica.

Pročitajte i: I Voja Nedeljković napušta Zvezde Granda? Voditelj se oglasio i potvrdio da je doneo odluku

Podsetimo u žiriju je takođe nedavno došlo do promene kada je pevačicu Anu Bekutu zamenio njen kolega Dragan Kojić Keba koji će biti tu dok se Ana ne vrati, a iako nije tačno precizirano kako su mediji pisali Ana Bekuta je iz privatnih razloga naputsila na neko vrem takmičenje, a čak se pisalo i da je morala na operaciju.

Osim ove promene došlo je i do promene koja se tiče voditelja jer je kao što jepoznato Sanja Kužet u drugom stanju a nju je zamenila pevačica Ana Sević koja je već imala iskustva sa voditeljskim poslom.

Još iz kategorije