I Voja Nedeljković napušta Zvezde Granda? Voditelj se oglasio i potvrdio da je doneo odluku

08.03.2024

15:15

By

Voja Nedeljković napušta Grand?

Ata images

Voja Nedeljković

Voja Nedeljković napušta Zvezde Granda?

Da li Voja Nedeljković napušta Zvezde Granda? Ovo pitanje vrti se po svim medijima i među publikom poznatog šou programa, ali za sada nije poznato da li voditelj potpuno odustaje od angažmana s obzirom na to da se u medijima prenela vest da Voja Nedeljković postaje voditelj televizije Una.

Voja Nedeljković napušta Zvezde Granda? Ovo se pitaju svi koji prate popularni šou

Voja Nedeljković već godinama vodi popularni muzički šou „Zvezde Granda“, ali je sada sve bacio u nedoumicu s obzirom na to da se pronela vest koju je i sam potvrdio, a to je da postaje deo tima televizije Una.

– Moram priznati da mi je drago što sam na UNA TV prepoznao neka lica sa kojima sam imao prilike da delim ekran, a takođe i neke nove mlade snage koje postaju sve prepoznatljivije u autorskom pečatu koji imaju na televiziji. UNA je televizija koja vas ne zamara i prosto poziva na gledanje, te sam zato odlučio da intrevjue plasiram upravo ovde – rekao je Voja, prenosi magazin „Hello“.

Voja Nedeljković napušta Zvezde Granda? 

Voja NedeljkovićAta images

Voja se nije oglašavao o tome da li će nastaviti da se bavi dosadašnjim poslom, a nedavno je po dolasku Ane Sević najavio da će oni biti voditeljski par do kraja ove sezone.

– Sanja čeka treće dete, ali zato se ona ostvarila već kao majka troje dece. Ona se ostvarila na ovoj sceni i u takmičenju, a ostvarila se i kao voditeljka i to dva formata Grand produkcije. Zadovoljstvo mi je i čast da vam predstavim moju novu koleginicu do kraja ove sezone, Anu Sević Nedeljković – rekao je Voja, a zatim mu se pridružila i Ana.


Pročitajte i: FOTO Gala slavlje za naslednika: Prija sinu organizovala rođendan za pamćenje, torta na četiri sprata, desetine animatora…

U svakom slučaju ostaje da sačekamo da se i voditelj sam oglasi te da bude raurešna misterija i dobijemo odgovor na pitanje koje glasi: I Voja Nedeljković napušta Zvezde Granda?  

Još iz kategorije