Jovana Jeremić objavila tužne vesti: Njena smrt je totalno slomila, tuga je ogromna

06.02.2024

17:45

By

Jovana Jeremić objavila tužne vesti

Jovana Jeremić objavila tužne vesti

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je podelila jako emotivnu poruku na društvenim mrežama, posvećenu svojoj pokojnoj svekrvi, Zorici Milošević.

Jovana Jeremić objavila tužne vesti, slomljena zbog svekrve

U ovoj iskrenoj poruci, Jovana je otvorila svoje srce i iskazala duboku ljubav i poštovanje prema ženi koja je imala značajan uticaj na njen život.

Jovana Jeremić objavila tužne vesti

– Ona je istakla da je Zorica bila ne samo njena svekrva, već i njena ljubav, duša i inspiracija. Kroz emotivne reči, voditeljka je opisala kako ju je Zorica podržavala i podsticala u teškim trenucima, te kako je bila ključna figura u njenom životu. Ova iskrena ispovest otkriva duboku emotivnu vezu između Jovane i Zorice.

Pročitajte: Sanjala sam ga nekoliko puta- Jovana Jeremić već zna i pol i ime bebe koju će dobiti sa milionerom

– Jovana je istakla da je i pored razvoda od njenog sina, odnos između nje i Zorice ostao snažan i neizmenjen. Ovo je posebno zanimljivo jer pokazuje primer zdravog odnosa i dubokog poštovanja koje je Jovana negovala prema svojoj svekrvi čak i nakon razvoda.

Jovana Jeremić objavila tužne vesti


– Moja prva svekrva. Moja ljubav, moja duša, sve moje. Moja radost, moja inspiracija. Umetnost. Kreacija.

Pročitajte: Jovana Jeremić na svadbu zvala bivšeg muža- Njegov odgovor je šokirao sve

– Beskrajno sam je volela i volim je još uvek. Čini mi se i više jer je nema. Svaki dan te se setim, Zoko. Užasno mi fališ. Nema je da sedimo na terasi i pijemo kafu, palimo po koju pljugu( ja krijući, naravno).

Jovana Jeremić objavila tužne vesti

– Moja prva svekrva me je gurala napred, uvek mi je govorila da ja moram da radim, da pripadam samo sceni i da je scena moj život. Žena, koja me je podržala kada nije niko. Moja Zoka, moje sve. Za sve što dolazi, nedostaješ. Tvoja snajka – napisala je ona ispod zajedničke fotografije.

Još iz kategorije