Jovana Jeremić na svadbu zvala bivšeg muža: Njegov odgovor je šokirao sve

15.12.2023

17:00

By

Jovana Jeremić dobila roleks

Venčanje Jovane Jeremić je uskoro u planu

Javnost ne prestaje da bruji o novom dečku voditeljke Jovane Jeremić. Ona je u vezi sa srpskim biznismenom Draganom Stankovićem što je i javno potvrdila na društvenim mrežama.

Venčanje Jovane Jeremić

Venčanje Jovane Jeremić ne prestaje da se komentariše

Priča se i o njihovoj navodnoj svadbi, a domaći mediji navode da Jovana već ima broj zvanica za slavlje, kao i da će se na spisku naći i njen bivši suprug, Vojislav Milošević.

– Jovana i Voja su ostali prijatelji posle razvoda i njega među prvima planira da zove na svoju svadbu. On je obavešten o tome da ima novog dečka još kad je ušla u vezu s biznismenom Draganom, pa je podržao u startu. On joj je rekao: „Meni je bitno da si ti srećna! Imamo dete koje nas vezuje, pored toga smo prijatelji i naravno da ćemo uvek da budemo jedno drugom podrška“ – priča izvor blizak voditeljki i dodaje da Dragan nema ništa protiv toga:

Venčanje Jovane Jeremić

– Dragan je odmah rekao da je saglasan da Jovana na svadbu pozove Voju, zna kakav odnos imaju, da se odlično staraju o ćerkici Lei i normalno mu je da i on bude gost. Jovana prijateljima priča koliko je ponosna na to što među njima nema zle krvi, te i kako je uspela da održi sve ljude koji su joj dragi na okupu – priča izvor za „Republiku“.


Podsećanja radi,  Jovana je i sama, i to u više navrata, istakla koliko joj je drago što je sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima.

Pročitajte: Stegao je za ruku- Jovana Jeremić objavila prvu fotografiju sa 14 godina starijim dečkom

Venčanje Jovane Jeremić

– On će uvek imati moju podršku, to će uvek biti tako. Ja volim da vodim ljubav samo s čovekom kog volim. To je prvo bio Voja, a sada moj novi partner. Voja je otac moje ćerke, ostali smo prijatelji i posle razvoda i ne vidim razlog da bude drugačije sve dok se poštujemo i dok razgovaramo kao ljudi. Sa mnom čovek može sve, a dajem sve kad vidim da me neko ceni i da bi zbog mene pomerao planine – rekla je voditeljka za medije jednom prilikom.

Još iz kategorije