Luna Đogani na ivici suza javno traži pomoć: Obratila se svima, potpuno je nemoćna

29.01.2024

16:30

By

Zdravlje Lune Đogani

Ata images

Zdravlje Lune Đogani je dosta narušeno

Luna Đogani obratila se svojim pratiocima na društvenoj mreži instagram i zatražila javno pomoć jer zdravlje Lune Đogani nije baš najbolje u ovom trenutku.

Pobednica Zadruge 2 u poslednje vrme često je bolešljiva.

Zdravlje Lune Đogani nije baš najbolje zbog čega se javno obratila za pomoć

Upravo iz tog razloga zto što zdravlje Lune Đogani nije baš najbolje bivša zadrugarka se obratila javno svojim pratiocima i zamolila ih za pomoć.

Naime, kako je sama napisala na svom storiju, njoj je veoma oslabljen imunitet zbog čega je često bolesna.

Zdravlje Lune Đogani

– Imate li preporuku za neki suplement za imunitet? Jako mi je slab imunitet – priznala je Luna, uz emotikon sa očima punim suza.


PROČITAJTE I: Slavlje u porodici: Luna i Marko objavili srećne vesti video porukom

Kao što je poznato Luna i Marko Miljković u braku su dobili dve ćerke, a malena Lana je tek pre nekoliko meseci došla na svet, tačnije u oktobru prošle godine, te ne čudi što je zdravlje Lune Đogani malo narušeno.

Poznato je da je ženama potrebno vreme da se oporave od porođaja, kao i da se sve stabilizuje u njihovom organizmu, te su tada i mnogo češće prehlade a imunitet je oslabljen i zbog neprospavanih noći koje su veoma česte pogotovo u prvim mesecima bebe.

Zdravlje Lune Đogani

Inače, Luna se nedavno baš i pohvalila kako je njihova mlađa ćerke prespavala celu noć što je bilo potpuno šokantno s obzirom na to da starija Mia dve godine nije spavala kako treba.

– Htela sam nešto da vam se pohvalim. Pošto sam ranije uvek kukala, sećate se sigurno, kako Mia nikad nije prespavala noć, i zaista nije do skoro, do neke druge godine se to nije desilo. Noćas sam doživela šok, da beba od tri meseca prespava celu noć! Bukvalno, bez buđenja, od 11 do 8, bez ijednog buđenja, bez mleka, bez ičega – istakla je Luna nedavno i dodala:

PROČITAJTE I: Ništa nije kako izgleda: Luna priznala da ima velike probleme u braku sa Markom

– Ustala sam da vidim da li, daleko bilo, diše, da li je sve u redu, ja sam u šoku! Lana nema problem sa spavanjem, ona generalno meni dobro spava. Desi se ponekad, možda, kad je boli stomak, ili kad je bila bolesna, pa se budila više… Mimo toga, Lana je ozbiljno dobar spavač! (smeh) Probudi se, jede, nastavi, a noćas sam doživela da se nije budila ni da jede.

Još iz kategorije