Izvorinka se zaljubila u muškarca koji ima godina kao njen sin: Sramota me da izgovorim

21.02.2024

20:02

By

Izvorinka se zaljubila u mlađeg muškarca

Ahel/ATAImages.

Izvorinka se zaljubila u mlađeg muškarca

Pevačica Izvorinka Milošević svojevremeno je prznala da ju je zaveo muškarac koji je mnogo mlađi od nje, ali da su godine ipak bile problem.

Izvorinka se zaljubila u mlađeg muškarca, priznala sve u javnosti

Naime, ona je pre nekoliko godina otkrila da se zaljubila u mlađeg muškarca, ali da mu nije dala šansu, jer nije mogla da prihvati činjenicu da bude sa dečkom koji ima godina gotovo kao njen sin.

Izvorinka se zaljubila u mlađeg muškarca

– Zar meni u ovim godinama to da se desi? Mnogo mi se svideo, takav šarm i harizma, a mnogo je bio mlađi. Sramota me je i da izgovorim koliko. Užasno je mlad. Postoji pristojna granica – priznala je Izvorinka tada i dodala:

– Ja imam sina koji je malo mlađi od njega. Moj sin treba da pogleda tog prelepog i preumetničkog muškarca – poručila je pevačica i istakla da toj ljubavi nije dala šansu:

– To je katastrofa, moj sin bi se mene odrekao. Ja nisam imala samopouzdanja. Ispričala sam sinu, on nije ništa rekao. Tom muškarcu se više neću vratiti, to nema šanse.


Izvorinka se zaljubila u mlađeg muškarca

Inače, sin pevačice se oženio pre nekoliko godina. Izvorinka je tada na društvenim mrežama podelila fotografije sa venčanja u Botaničkoj bašti u Beogradu, te čestitala sinu i snajki.

Podsetimo, Izvorinka Milošević je sina Davida dobila u braku sa pokojnim džez muzičarem Mišom Blamom.

Ona je pre 14 godina doživela veliku porodičnu tragediju.

Naime, ona je za samo šest meseci izgubila je svoje najmilije majku, oca i brata. Sedam godina kasnije preminuo je i njen bivši suprug Miša Blam.

– Pre 14 godina su mi za šest meseci otišli mama, tata i brat. Cela porodica. Ona je meni bila više od kučeta, više od ljubimca. Mi smo prebrodili najteže trenutke. Kad ti ode mama i tata u roku od šest meseci, a posle toga čuješ da ti je umro brat od otkazivanja bubrega, onda imaš samo dva načina kako da se izvučeš.

Izvorinka se zaljubila u mlađeg muškarca

– To je da snažno kažeš: ‘Čekaj, da li moj sin, pošto već nema oca (i on je preminuo, Miša Blam) ne zaslužuje da nema ni majku?’. Ne! I ja sam onda uzela Bebu. Moja kuca maltezerka je meni značila sve. I onda meni veterinar kaže da moja kuca ima sarkom.

Pročitajte: Najteži dani za Frana Pujasa- Sav u podlivima, zdravstveno stanje mu je u opasnosti

– Mi smo nemoćni. Izdahnula je na mojim rukama i otišla. I onda paradoks… – pevačica nije uspela da zadrži suze dok je pričala o ovom teškom životnom iskustvu.

Još iz kategorije