Tuga u domu Izvorinke Milošević: Preminula na pevačicinim rukama, stižu reči utehe FOTO

27.03.2023

14:00

By

Gubitak Izvorinke Milošević

Gubitak Izvorinke Milošević je ogroman

Pevačica Izvorinka Milošević je pre 14 godina doživela veliku porodičnu tragediju.

Gubitak Izvornike Milošević nikoga nije ostavio ravnodušnim

Naime, ona je za samo šest meseci izgubila je svoje najmilije majku, oca i brata. Sedam godina kasnije preminuo je i njen bivši suprug Miša Blam, s kojim ima sina Davida.

Nkaon velikog gubitka koji ju je zadesio, utehu je pronašla u svom kućnom ljubimcu maltezerki Bebi, koja joj je, kako kaže, značila sve.

Pročitajte: Ovo ćete odmah isprobati- Izvorinka Milošević podelila recept za jelo koji obožava njena porodica (video)

Gubitak Izvorinke Milošević

– Pre 14 godina su mi za šest meseci otišli mama, tata i brat. Cela porodica. Ona je meni bila više od kučeta, više od ljubimca. Mi smo prebrodili najteže trenutke. Kad ti ode mama i tata u roku od šest meseci, a posle toga čuješ da ti je umro brat od otkazivanja bubrega, onda imaš samo dva načina kako da se izvučeš. To je da snažno kažeš: ‘Čekaj, da li moj sin, pošto već nema oca (i on je preminuo, Miša Blam) ne zaslužuje da nema ni majku?’. Ne! I ja sam onda uzela Bebu. Moja kuca maltezerka je meni značila sve. I onda meni veterinar kaže da moja kuca ima sarkom. Mi smo nemoćni. Izdahnula je na mojim rukama i otišla. I onda paradoks… – pevačica nije uspela da zadrži suze dok je pričala o ovom teškom životnom iskustvu.


Pročitajte: Tara i Stefan ne mogu da odole! Jelena Đoković oduševila receptom za zdravu i ukusnu poslasticu

Gubitak Izvorinke Milošević

– Moja kuca je izdahnula, a sutradan, spletom okolnosti, bilo je venčanje mog sina. To je bilo planirano dugo, a ova koma s mojom kucom je trajala samo deset dana. Sutradan sam morala da se resetujem, da podignem glavu i nasmejem se, a srce mi je bilo raskomadano. Sabrala sam se i otišla na Davidovo venčanje, jer je zaslužio da ima nasmejanu majku. Uspela sam da se savladam, a onda je sve to prošlo i ušla sam u kuću i nije imao ko da me dočeka – ispričala je Izvornika i dodala da će je razumeti samo oni koji su imali ljubimce i shvataju tu bezuslovnu ljubav, prenosi LepaiSrećna.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije