Popovićeva ćerka razočarana: Bila joj je najbolja drugarica, a onda je ponela popularnost

31.05.2024

21:20

By

Ćerka Saše Popovića

Ćerka Saše Popovića ne voli medije

Ćerka Saše Popovića, Aleksandra Popović, od malih nogu družila se sa Sofijom Šašić, ćerkom poznatog para pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović. One su jedno vreme bile bliske, a onda se sve promenilo.

Ćerka Saše Popovića veoma je skromna

‒ Aleksandra voli muziku, zna mnogo pesama i stalno nešto peva. Najbolja drugarica joj je Sofija, ćerka Željka Šašića. Spavaju jedna pored druge, idu u isti razred, sede u istoj klupi i zajedno treniraju tenis, moja ćerka je skromna i povučena – otkrio je kreativni direktor „Granda“ u intervjuu koji je dao pre nekoliko godina kada je govorio na temu ćerka Saše Popovića.

Ćerka Saše Popovića

 

Aleksandra i Sofija su u međuvremenu stasale u devojke, pa, iako su imale manje-više isto odrastanje i sazrevanje, svaka je krenula na svoju stranu. I, po svemu sudeći, odavno nisu najbolje drugarice.

Pročitajte i – Saša Popović završio u bolnici – Prvi čovek Granda u invalidskim kolicima

– Naša ćerka Aleksandra je jedna divna devojka koja završava IT akademiju, ima najbolju drugaricu Kaću i lep privatni život, i uvek kaže da želi da takav i ostane – izjavio je Saša, a Suzana Jovanović je dodala:


Ćerka Saše Popovića

Aleksandra Popović

Instagram

 

– Vrlo je skromna, ne traži ništa. Dete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu decu. Takav je i sin, a takva je i ona.

Ćerka Saše Popovića

Sa druge strane, Sofija Šašić dala je više povoda od Aleksandre da se nađe u medijima. Sudeći po njenom Instagramu, jasno je da uživa u putovanjima, brendiranoj garderobi i životu na „visokoj nozi“.

Pisalo se i o posetama estetskim hirurzima u Turskoj, a na meti tabloida bio je i njen ljubavni život.

Najnovije objave mlade influenserke, koju prati više od sto hiljada ljudi, svedoče da prolećne sunčane dane provodi u Crnoj Gori.

 

Još iz kategorije