Ćerka Saše Popovića ima milione, a živi od zanata: Napustila školu, pa se bacila na posao

24.04.2024

21:00

By

Zdravlje Saše Popovića

Ata images

Saša Popović

Ćerka Saše Popovića povučena je i skromna

Saša Popović i Suzana Jovanović su ponosni roditelji ćerke Aleksandre. Za razliku od dece drugih poznatih i imućnih, ćerka Saše Popovića je skromna i povučena i ne voli da se eksponira.

Ćerka Saše Popovića pokrenula je biznis

Iako Popović ima milione, njegova i Suzanina ćerka je skromna devojka. Poznato je da je studirala dva fakulteta, ali je oba napustila i posvetila se zanatu.

Pročitajte: Dve decenije u svađi- Saša Popović je godinama u lošim odnosima sa ovim pevačem FOTO

Ćerka Saše Popovića

Nedavno je otišla iz porodičnog doma, a Sale i Suzana Jovanović su odlučili da je časte stanom na Bežanijskoj kosi, ali i lokalom kako bi započela biznis koji je ispunjava.

Suzana je kod kuće sa mnom. Ćerki i sinu kupili smo stanove, lokale i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja – rekao je nedavno Popović.

Pročitajte: Suze radosnice- Snaja Suzane Jovanović podelila prelepe vesti, čestitke samo pristižu FOTO

Ćerka Saše Popovića


Aleksandra je kao što je poznato napustila fakultet, jer je odlučila da se posveti svetu kozmetike i u tome je i te kako uspešna, a stalna mušterija joj je i majka što se vidi po izgledu Suzane Jovanović.

Pročitajte: Digao ruke od svega- Saša Popović progovorio o Zvezdama Granda, evo da li će se snimanje nastaviti

Ćerka Saše Popovića

Ona je to završila i radi prijateljicama naše kuće, i to gratis. Kupili smo joj stan i lokal u bloku gde gradim, tu ćemo joj otvoriti salon, a naša snajka, Danijelova žena, radiće šminku i, eto, neka tako zarađuju. Ćerka 8. marta puni 25 godina. Teram je da položi vozački ispit, kažem tata će da ti kupi auto, ali ona nije bila zainteresovana, ali, evo, sad sam je konačno naterao da položi i kupio sam joj smarta – rekao je Popović prošle godine za Kurir.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije