Operisana po hitnom postupku: Bolest Izvorinke Milošević više nije tajna, pevačica priznala: Oduzele su mi se ruke..

10.04.2023

21:00

By

operacija izvorinke milošević

Operacija Izvorinke Milošević više nije tajna, pevačica otkrila sve detalje

Izvorinka Milošević svojevremeno se uhvatila u koštac sa ozbiljnim zdravstvenim problemom. Gostujući u emisiji „RTS Ordinacija” slavna pevačica otkrila je kako i zašto je operisala obe šake, ali i ko joj je u tim trenucima bio najveća podrška.

– Probudila sam se iz čista mira i leva ruka mi je bila potpuno utrnula. Prvo je počela leva. Kako je vreme prolazilo počela je desna. Tako se smenjivalo sve dok nije postalo svake noći obe ruke – počela je priču Izvorinka.

Operacija Izvorinke Milošević je sve zabrinula

Kako su bolovi postali nesnosni Izvorinka je rešila da se obrati lekaru koji joj je preporučio vežbe, međutim, one nisu dale poželjne rezultate. Kada je ponovo posetila specijalistu otkriveno je da se Miloševićeva suočava retkom medicinskom pojavom, sindromom karpalnog tunela, koji je prouzrokovao trnjenje i oduzetost ruku.

– Radim sve što mi je rečeno, stavljam meleme, ali ne osećam ruke, dok jednom mi nije ispala šolja sa kafom. Drugi put na koncertu, držim mikrofon, ispade mi mikrofon iz ruke. I ne osećam ruku uopšte. Vidim vrag je odneo šalu. I odem kod specijaliste. Manje je bilo bolova. Odem na magnet kičme. Tu nema ništa, međutim ruke su pokazale da je nerv zaglavljen u tunelu na perevoju šake i ne može da pošalje signal – priznaje pevačica, a operacija Izvorinke Milošević bila je neizbežna.

Pročitajte: Tuga u domu Izvorinke Milošević – Preminula na pevačicinim rukama, stižu reči utehe FOTO

operacija izvorinke milošević


– Operacijom sam vratila funkciju ruku u rekordnom roku. Ipak to može posle izvesnog vremena da se vrati. Ali prošlo je 13 godina da nemam nikakve tegobe. Nije bila totalna anestezija. Ja nisam gledala u tom pravcu, pevala sam Makedonsko devojče, kad lekar kaže – gotovo. Posle izvesnog vremena sam i drugu ruku operisala. Verujem da neće da se vrati problem opet – zaključila je Izvorinka Milošević u pomenutoj emisiji.

SLIKE: Printscreen

Još iz kategorije