Dijana Đoković otkrila Novakovu mračnu tajnu: Majko, izdao sam samog sebe…

25.04.2024

15:00

By

Ispovest Dijane Đoković

ATA IMAGES

Novak i Dijana

Ispovest Dijane Đoković o sinu Novaku uticala je na mnoge majke

Tokom duge i uspešne karijere, najbolji teniser sveta Novak Đoković nije imao mnogo problema sa povredama. Međutim, godine 2018. morao je na operaciju lakta. O tome je detaljno sve opisano jednom prilikom od strane njegove majke. Naime, ispovest Dijane Đoković otkrila je sve detalje teške borbe njenog najstarijeg sina.

Ispovest Dijane Đoković o problemima sa kojima se susrela njena porodica

Novak je povredu lakta pokušao da leči na različite načine, međutim, odlazak „pod nož“ bila je njegova poslednja opcija, o čemu je i sam tada govorio za medije, a i ispovest Dijane Đoković mnogo govori o tome.

Ispovest Dijane Đoković

Dijana ĐokovićBojan Vuković

– Imao sam sreću da nisam često bio bolestan ili teže povređen u karijeri. Najteže mi je bilo sa laktom. Dugo sam ostao u ovom sportu i uspeo sam da održim svoje telo zdravim. To je dokaz da radim prave stvari. Ipak, nakon dugog razmišljanja, odlučio sam se na operaciju, ali sam u nekim stvarima pogrešio. Nisam dao laktu dovoljno vremena da se oporavi i uzimao sam antiinflamatorne lekove koje naravno izbegavam. To mi je kratkoročno pomoglo – izjavio je Novak i dodao:

Pročitajte i – Ćerka Saše Popovića ima milione, a živi od zanata: Napustila školu, pa se bacila na posao

– Došao sam do toga da mi telo govori: ‘Dobro, nema više pokušaja. Ne možeš ni da serviraš’. I otišao sam kod jednog od najboljih hirurga na svetu. Uradio je sjajan posao – opisao je tada on, a majka Novaka Đokovića sve to je osetila je i više od sina na svojoj koži:

Pročitajte i – Car napustio Aleksandru i bebu – Filip se iz čista mira pokupio i otišao

– Novak je u stalnoj potrazi za novim saznanjima. Nešto što mi smrtnici nismo blizu. Zanima ga ishrana, terapije, alternativne metode. On nije pristalica klasične medicine – što je već poznato – ali je imao jednu epizodu kada je morao na operaciju – počinje ispovest Dijane Đoković.


Ispovest Dijane Đoković

Dijana ĐokovićBojan Vuković

– Kada se probudio iz anestezije, rekao mi je da je izdao samog sebe. Objasnila sam mu da je uradio ono što je morao, i da je to neophodno ako želi da nastavi da igra – zaključila je Dijana, majka Novaka Đokovića.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije