Indi i Edita prolaze kroz pakao u Dubaiju: Sve potopljeno, procurio jeziv snimak

17.04.2024

20:00

By

Indi i Edita

Indi i Edita prolaze kroz težak period u Dubaiju

Ogromne padavine u Dubaiju izazvale su probleme za mnoge stanovnike. Dosta naših ličnosti se trenutno nalazi tamo, a između ostalih poznate pevačice Indira i Edita Aradinović.

Na snimku sa Instagrama mlađe sestre, može se videti kako su vode preplavile njihovu sobu, prinudivši ih da samostalno izbacuju vodu džogerima.

Indi i Edita prolaze kroz težak period u Dubaiju, sve je potopljeno

Uz komentar „Eto ti Dubai i provod i sve“, Indi je pokazala da se i slavne ličnosti suočavaju sa izazovima koje donose prirodne nepogode.

Pročitanje: Miljana Kulić na samrti- Nenad Macanović Bebica van sebe, stvari izmakle kontroli

Podsetimo, nezapamćeno nevreme pogodilo je juče Ujedinjene Arapske Emirate. Stanovnici nenaviknuti na kiše, munje, gromove i poplave, u čudu su bežali u sigurne prostore dok su oni slabije sreće ostajali paralisani na putevima u automobilima kod Dubaija.

Indi i Edita

Poplavljeni su delovi glavnih autoputeva, ostavljena su napuštena vozila na putu širom Dubaija, a zaustavljen je i saobraćaj na međunarodnom aerodromu u ovom gradu.


Pročitajte: Edita i Indi doživele veliku porodičnu- Njihov brat preminuo u 21. godini života

Kiše su počele tokom noći, ostavivši ogromne lokve na inače suvim ulicama i pistama aerodroma, dok su jaki vetrovi doprineli poremećajima letova na međunarodnom aerodromu Dubai, najprometnijem aerodromu za međunarodna putovanja na svetu i domaćinu dugolinijskog prevoznika Emirates.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝐈𝐍𝐃𝐘 (@indy_ara_indira)

Osim Indi, Edite, u Dubaiju je takođe i Iva Grgurić, Saška Veselinov, kao i popularni influenser, Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir.

Pročitajte: Indi Aradinović se razvela- Javno prozvala bivšeg muža i otkrila sve detalje FOTO

– Ne znam ko je luđi. Ja koja idem na zakazani tretman kose ili Đo koji me vozi – napisala je voditeljka, dok je snimala poplavljene automobile oko sebe, dok je Ivi Grgurić otkazan let, te se nije mogla vratiti u Srbiju.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije