Napušta Dubai zbog pevačice: Milicu dečko nagovara na promenu, čeka se njena odluka

18.02.2024

11:02

By

Novi momak Milice Todorović

Dragan Gajić

Milica Todorović

Novi momak Milice Todorović je bivši maneken

Milica Todorović već dva meseca uživa u vezi sa bivšim manekenom Lazarom Granićem koga je upoznala kada je kod njega otišla kako bi joj uradio obrve, čime se bavi poslednje tri godine.

Novi momak Milice Todorović je tera da žive zajedno

Između njih su se pojavile simpatije pri prvom susretu, pa su brzo započeli ljubavnu priču.

Novi momak Milice Todorović

Međutim, Lazar već godinama unazad živi i radi u Dubaiju, a u Srbiju dolazi na svaka tri meseca kako bi odradio zakazane termine jer važi za jednog od boljih majstora u iscrtavanju obrva. S obzirom da se baš zaljubio u Milicu, izvori bliski njima navode da on uveliko razmišlja da napusti Dubai i da se zauvek vrati u Beograd kako bi započeo zajednički život sa njom.

Pročitajte: Jeziva istina- Aneli Ahmić krije bolesnog sina kog je dala na usvajanje, Janjuš sve saznao

Njih dvoje o tome često razgovaraju i pevačica se jako raduje zbog njegove odluke koju je sam predložio, ali još uvek nije sigurna da želi da se zaleće jer se boji da se opet ne razočara. Iako su kratko zajedno, prijateljima su priznali da su emocije jake i da vide zajedničku budućnost.

Novi momak Milice Todorović


– Lazar je rekao Mici da bi se zbog nje vratio u Srbiju, išao bi u Dubai na mesec dana samo kako bi stalne klijente ispoštovao. Ona je bila srećna što to čuje, jer je već razmišljala o tome kako će da se usklade i održe vezu na daljinu.

Novi momak Milice Todorović

– On joj je objasnio da želi da kupi stan u kom bi njih dvoje započeli zajednički život. Iako Milica ima svoju nekretninu, on ne želi da se uvaljuje njoj na gajbu, već hoće da kupi stan za njih dvoje. Stvarno su jako slatki i na Milici se vidi koliko je srećna i zaljubljena– kaže nam pevačicina drugarica.

Još iz kategorije