Goran Vesić otkrio veliku Karleušinu tajnu: Političar priznao sve o odnosu sa pevačicom

12.04.2024

10:00

By

Izvinjenje Jelene Karleuše

Jelena Karleuša

Goran Vesić i Jelena Karleuša su prijatelji dugo godina

Ministar u Vladi Srbije, Goran Vesić potvrdio je da je Jelena Karleuša dugo njegova drugarica. On je istakao i da je naročito voli zato što je veliki borac.

Goran Vesić i Jelena Karleuša su prijatelji dugo godina, on otkrio nepoznate detalje

– Jelena je svojim radom sve sama postigla, mnogo ulaže u sebe. Kad pogledate njen koncert vi ne morate da znate ni jednu njenu pesmu, a da uživate u tome što ona napravi.

– Ona je hrabra žena i spremna je da kaže šta misli, žao mi je što ne vodi jednu političku emisiju ili neku emisiju koja bi se bavila društvenim temama, jer ona bi to fantastično radila – istakao je Goran Vesić, a tom prilikom je otkrio da je bio producent Jeleninog novogodišnjeg nastupa u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Горан Весић (@vesicg)

Kako je Vesić istakao, Jelena je hrabra i ne plaši se da iznese svoj stav i onda kada se razlikuje od stava većine.

– To se i očekuje od javnih ličnosti, da budu hrabi i zastupaju svoj stav. Ja sam Jelenu pozvao da peva u Beogradu, na šta mi je ona rekla da je niko nikada nije zvao, a onda mi je saopštila da ima samo jedan uslov, a to je da produkcija tog koncerta bude kako treba.


Pročitajte: Krš i lom na sve strane- Incident na nastupu Tanje Savić, oglasio se MUP

– Nije želela honorar bila joj je čast da peva u svom gradu, tako mi je rekla – ispričao je Vesić gostujući u emisiji „Ekskluziv najt“.

Goran Vesić i Jelena Karleuša

Podsećanja radi, Karleuša je napadnuta kada je izašla na glasanje.

Kako je i sama otkrila okupljenim novinarima, ona je doživela veliku neprijatnost na biračkom mestu na Savskom Vencu i to od koordinatora koji su bili tu da zavedu red i mir.

Pročitajte: Trpeo zlostavljanje pa pobedio bolest Jelena Karleuša mu pokrila sve troškove lečenja

– Obavila sam građansku dužnost. Malo smo istrpeli uvrede od strane koordinatora, ali eto, valjda je to cena kad si javna ličnost. Ja sam stajala u redu, ne znam zašto ni čime sam to zaslužila.

Goran Vesić i Jelena Karleuša

– Umesto da se bave time da naprave malo reda, da ne stojimo svi u ovakvim gužvama, posebno stariji ljudi i invalidi, oni su se bavili time da vređaju mene. Ali dobro, nisam imala nikakav komentar i to je to – istakla je ona tom prilikom.

Još iz kategorije