Dijana Đoković ocinkarila Jelenu Karleušu: Ovo nije smela da uradi

16.12.2023

18:12

By

Dijana Đoković i Jelena Karleuša

Dijana Đoković i Jelena Karleuša u istom društvu

Jelena Karleuša u subotu je pevala u Kotoru kada je joj iznenada pozlilo pred nastup, pa su vlasnici kluba hteli da zovu Hitnu pomoć, ali ih je pevačica sprečila.

Dijana Đoković i Jelena Karleuša izazvale lavinu komentara

– Nikada mi nije bilo toliko loše, imala sam strašne bolove, ali sam izgurala nastup da publika ništa ne primeti- rekla je JK. Ona se u nedelju prvim letom vratila u Beograd iz Crne Gore, a istim avionom putovala je i Dijana Đoković. Kada su je paparaci sačekali ispred aerodroma, Dijana im je poručila:

Dijana Đoković i Jelena Karleuša

– Iza vam je Karleuša pa slikajte nju” i tako je prebacila lopticu na Jelenu, pošto ona ne voli kada je slikaju. Međutim, Novakova majka nije znala da se JK ne oseća dobro, jer je u tom slučaju sigurno ne bi ocinkarila paparacima. Jelena je bila baš bleda i iscrpljena, pa se skrivala iza velike kapuljače. Pošto je nosila uski crni kombinezon svi su primetili da je mnogo smršala, pa joj je možda i zbog toga pozlilo jer je već neko vreme na rigoroznoj dijeti.

Pročitajte: Javnost u neverici- Jelena Karleuša javno priznala da je prevarila Tošića, evo i sa kim

Dijana Đoković i Jelena Karleuša

Inače, Jelena je više puta do sada javno hvalila Novaka Đokovića i pričala kako je on najbolji sportista svih vremena. Da li joj se njegova majka Dijana zahvalila na tome ili su se samo ignorisale kada su se videle nije nam poznato.


Još iz kategorije