Ognjen Amidžić neutešan nakon smrti prijatelja: Tuga da tako mlad ode

26.03.2024

10:03

By

Uhapšen Ognjen Amidžić

Antonio Ahel/ATAImages

Godišnjica smrti Marinka Madžgalja

Glumac Marinko Madžgalj preminuo je usled teške bolesti 2016. godine, a danas se navršava osam godina od njegove smrti.

Njegove kolege i prijatelji se i dalje ne mire sa činjenicom da ga više nema, pa ga često pominju.

Godišnjica smrti Marinka Madžgalja se danas obeležava

Među prvima se oglasio voditelj Ognjen Amidžić koji je bio Madžgaljev veliki prijatelj, a onda i kolega. Ognjen je priznao da ne može da se pomiri sa činjenicom da Marinko više nije među nama.

– Ja i dalje nemam svest da je on otišao zauvek. On je živ u svim našim pričama, svim našim grupama zajedničkim. Sutra će biti osam godina od njegove smrti, ali ja za bliske ljude i za ljude sa takvom energijom nikada ne mogu da prihvatim da su nas napustili.

Godišnjica smrti Marinka Madžgalja

– U meni, oko mene, u svim pričama oni žive. Mogao bih da kažem da je to jedan rastanak na određeno vreme – rekao je voditeljem, pa se prisetio dana provedenih sa pokojnim glumcem.


Pročitajte: Tara Simov prolazi kroz pakao- Ne dozvoljava mi da uđem u stan gde mi je dete

– Mi smo tako funkcionisali, družili se, stvarali. Svako je radio svoje, niko nikoga nije davio. On je imao taj fazon da ode negde i nema ga dve nedelje, pa se javi. To doživljavam tako, kao da je otišao na neki duži put, možda on sada traje osam godina, ali dobro.

– Velika je šteta, tuga, da tako mlad čovek ode. Imao je puno toga još da da u svim oblastima – zaključio je Amidžić, a zatim otkrio šta je to što mu prvo padne na pemet kada se seti Madžgalja.

Godišnjica smrti Marinka Madžgalja

– Gomila stvari spakovanih u jedan osećaj! Smeh, zabava, dobra energija. Ta neka kreativnost njegova je bila neverovatna – zaključio je voditelj.

Pročitajte: Ognjen Amidžić postao otac po drugi put- Porodila se Mina, odabrali i ime za bebu

Podsećanja radi, Marinko Madžgalj preminuo je u svojoj 37. godini od karcinoma pankreasa, a iza sebe je ostavio ćerkicu koju ima sa glumicom Dubravkom Mijatović.

Još iz kategorije