Zvezda serije „Tajne vinove loze“ van sebe: Hitno se oglasio i javnosti otkrio istinu

08.04.2024

16:00

By

Glumac Marko Vasiljević

ATA IMAGES

Marko Vasiljević/Ata Images

Glumac Marko Vasiljević postaje otac, zvezda serije „Tajne vinove loze“ čeka dete

Glumac Marko Vasiljević, poznatiji kao sin Slobode Mićalović u seriji „Tajne vinove loze“ s ponosom je otkrio medijima da će dobiti prvo dete. Naime, njegova izabranica Tamara Trifunović je u drugom stanju, a Marko obećava da će uloga oca biti njegova najvažnija uloga u životu. Zbog toga se i oglasio i javnost obavestio o lepim vestima za koje tvrdi da nema razloga da se kriju.

Glumac Marko Vasiljević otkrio za medije da je njegova izabranica trudna

– Nismo planirali bebu, desila se iz ljubavi, a to je po mom mišljenju najbitnija stvar. Znam mnogo parova koji strepe, idu na vantelesnu oplodnju i onog trenutka kad odustanu, prirodnim putem dobiju potomstvo. Zanimljivo je da i moj pet godina mladi brat Nikola takođe čeka sina, razlika između naše dece biće samo desetak dana – izjavio je glumac Marko Vasiljević ne krijući koliko ga raduje što stižu rode u njegovu porodicu.

Glumac Marko Vasiljević

Marko VasiljevićPrintskrin/Youtube

Kako je još naveo glumac Marko Vasiljević, prvi susret sa bebom imao je na snimanju serije „Tajne vinove loze“ u kojoj je takođe postao otac. Prema Markovim rečima, čim je uzeo bebu u naručje, znao je da i privatno jedva čeka da dobije bebu.

Pročitajte i – Haos na sahrani majke Milene Kačavende – Kuma grca u suzama, ne može da dođe sebi

– Bilo je fascinantno dok sam držao bebu u naručju. Osećaj je zaista bio neverovatan. A nakon samo dva meseca stigla je vest da ću, poput lika kojeg tumačim, postati otac. Sve se savršeno poklopilo – istakao je glumac Marko Vasiljević, poznat kao sin Slobode Mićalović iz popularne serije, takođe se nedavno spekulisalo i da je Sloboda Mićalović trudna.

Pročitajte i – Duško Tošić napustio vilu na Dedinju u kojoj živi sa Jelenom – Bivši fudbaler je ovde pronašao mir

Glumac takođe navodi i da nije siguran da li će se pojaviti u porođajnoj sali kada se njegova draga bude porađala.


– Nisam siguran kako to funkcioniše kod nas, ali veoma bih voleo da Tamari budem podrška u porodilištu. Ne znam kakav ću biti glumac, ali mislim da ću najveći uspeh postići ako postanem dobar sin, suprug i otac, sve drugo mi je manje važno – zaključio je glumac Marko Vasiljević za „Gloriju“, kojeg je uloga sina lepe Vere proslavila, a ova žena privatno je inače velika podrška Slobode Mićalović.

IZVOR: Starmagazin, Espreso

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije