Maja Marinković poslala poruku Aleks Nikolić: Reagovala čim je saznala da je Car dobio ćerku

18.04.2024

13:00

By

Svađa Maje i Stanislava

Bojan Vuković

Maja Marinkovic

Emocije Maje Marinković prema Filipu Caru nikad nisu bile tajna

Aleksandra Nikolić juče je rodila ćerku, kojoj su ona i nejn partner Filip Car dali ime Leona. Lepe vesti o porođaju brzinom munje su se proširile u medijima, a među prvima je sve detalje saznala i Maja Marinković iako je u rijalitiji i nema kontakt sa spoljnim svetom.

Emocije Maje Marinković prema Filipu Caru dugo su mučile poznatu starletu

Naime, Maja Marinković, koja je ovonedeljni vođa, juče je pročitala pismo, u kom je Veliki šef saopštio ukućanima informaciju o Aleksandrinom porođaju, a potom je javno čestitao novopečenim roditeljima. Svakako, čestitkama su se pridružili svi iz Elite, a onda su u fokus stavljene i emocije Maje Marinković prema Caru koji je njena najveća ljubav iako je sada sa Stanislavom Panterom ozvaničila vezu.

Emocije Maje Marinković

Maja Marinković

Čim je pročitala pismo, Marinkovićeva se javno obratila Caru i Aleksandri koji su ćerkici dali neobično ime:

– Bravo, čestitam, sve najlepše im želim – rekla je tada ona povodom vesti da se rodila ćerka Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, pa su mnogi analizirali njen izraz lica i konstatovali da emocije Maje Marinković prema Caru još nisu izbledele.

Pročitajte i – Pogledajte na koga liči ćerkica Cara i Aleksandre – Ovo su prve fotografije preslatke bebe

Kasnije, tokom emisije „Pitanja gledalaca“ za Maju je stiglo pitanje upravo o Caru i njihovom odnosu. Naime, Maji su mnogi spočitali da se njena ljubav prema Filipu nije ugasila, međutim, ona je bila izričita da je sada srećna sa Panterom i da je nastavila dalje sa svojim životom.


Pročitajte i – Anastasija Ražnatović otkrila istinu o bebi – Devojčica je, imaće najbolje roditelje

Ne, stvarno, baš sam rekla pre neki dan da sam totalno presekla, nisam ja ta koja želi da produbljuje tu temu. Ja tom čoveku nisam lik videla godinu dana, sada sam u vezi i to je za mene završena priča, iskrena sam bila o svemu što se tiče moje bivše veze, zaista mu želim svu sreću, i njemu i njegovoj partnerki sa kojom je dobio dete – odgovorila je Maja, ali se sa njom mnogi ukućani nisu složili tvrdeći da ona i dalje pati za Filipom.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije