Veljko Ražnatović zauvek napustio porodični dom: Ovde je pronašao svoju oazu mira

05.04.2024

09:00

By

Cecin sin Veljko

Ata images

Bogdana i Veljko

Dom Veljka i Bogdane Ražnatović smešten je u mirnom naselju Titel

Sin naše najveće folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, napustio je porodičnu kuću na Dedinju odmah nakon što se oženio. On je sa suprugom doneo odluku da se odseli iz Beograda, tako da je dom Veljka i Bogdane Ražnatović smešten u Titelu, u kući koju je Cecina snajka dobila od oca kada se udala.

Dom Veljka i Bogdane Ražnatović uređen je pažljivo i sa puno ljubavi

Veljko inače ne krije da je presrećan jer njegovi sinovi odrastaju van glavnog grada i često ističe da su male sredine lekovite za decu koja se rađaju u doba igrica, kompjutera i mobilnih telefona. Zato i ne čudi što se sa suprugom potrudio da dom Veljka i Bogdane Ražnatović bude prava oaza mira i porodične topline.

Dom Veljka i Bogdane Ražnatović

Kuća Veljka i Bogdane
u TiteluInstagram

Raskošna kuća porodice Ražnatović je na sprat, a skrivena je iza visoke ograde, a po prostranom dvorištu pušteni su veliki psi koji su zaduženi da čuvaju dom Veljka i Bogdane Ražnatović. Na kući dominira fasadna cigla, svojevrsni retro trend za koji su se opredelili i Ražnatovići i nisu pogrešili jer se savršeno uklapa u njihove tradiconalne stavove koji se kose sa savremenim trendovima na svim poljima.

Pročitajte i – Ceca obelodanila sve o Anastasiji i trudnoći – Svi su čekali da ona iznese pravu istinu

Unutra na donjem spratu smeštena je raskošna dnevna soba koju su Bogdana i Veljko uredili sa puno pažnje i ljubavi jer tu provode najviše vremena. S tim u vezi nisu štedeli, pa se na prvi pogled vidi da je za nameštaj izdvojeno prilično puno novca.

Dom Veljka i Bogdane Ražantović

Kuća Veljka i Bogdane u TiteluInstagram


Brodski pod, udobna garnitura, te nameštaj od punog drveta i savršeno uklopljeni detalji daju savršen pečat dnevnom boravku u kom porodica Ražnatović provodi najviše vremena. Na gornjem spratu smeštene su spavaća soba supružnika, kao i dečje sobe za mališane Željka i Krstana kojima će se uskoro pridružiti i treći sin Ilijan koji je na putu budući da je Cecina snajka u drugom stanju i sitno broji do porođaja.

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

Podsećanja radi, Cecin sin je nedavno ispričao u jednom podkastu na TV Informer zbog čega je napustio luksuznu vilu u Ljutice Bogdana u kom je odrastao. On je tada istakao da je umoran od grada, gužve i svih dešavanja, te izazova koje pruža prestonica.

Dom Veljka i Bogdane Ražnatović

Bogdana Ražnatović u porodičnom domuInstagram

– Putujem iz Titela za Novi Sad na treninge. Skoro nikada ne svraćam u Beograd. U Titelu mi je porodica, i farma i posao i sve ostalo – rekao je nedavno Ražnatović i dodao da je mala sredina mnogo bolja i zdravija za odrastanje i vaspitavanje dece, pa je jasno zbog čega se dom Veljka i Bogdane Ražnatović nalazi izvan Beograda.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije