Đorđe David ipak osumnjičen: Otkrio detalje i šta je usledilo posle nesreće u kojoj je usmrtio ženu

21.03.2024

14:03

By

Đorđe David osumnjičen

Ata images

Đorđe David

Đorđe David osumnjičen zbog saobraćajne nesreće

Roker Đorđe David nedavno je dživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je usmrtio ženu koja je bila na putu pored automobila koji su se prethodno slupali. On je posle nesrće prošao kroz veoma težak period, a sada je otkrio Đorđe David i da je osumnjičen.

Đorđe David osumnjičen, evo šta mora da radi svakog meseca

Đorđe David je posle nsreće u Makedoni zadražn jedanaest dana, a po povratku u Srbiju otrkio je koliko mu je bilo teško zbog svega što se dogodilo.

Sada je smogao snage i otkrio nove detalje u vezi sa nesrećom koja se dogodila nedavno.

Pročitajte i: Zbog njega se razvela: Melina Džinović u vezi sa poznatim biznismenom, otkriveni detalji ljubavi

Roker je sada kroz suze progovorio o detaljima i ispričao sve o teškim danima kroz koje je prošao.

– Prvi put na televiziji govorim o svemu što se desilo, jer sam u glavi još uvek na rehabilitaciji. Nisam obraćao pažnju na „znakove pored puta“. Sve se desilo na Svetog Jovana, a ljudi su mi govorili da ne pamte takvu vejavicu i sneg. Moram da kažem da je deo puta ispred granice slabo obeležen, a mrak je bio gust u kombinaciji s maglom – prisetio se David kobne noći.

– Sada znam šta znači jedna sekunda… Meni je ta jedna promenila hemiju u glavi. U toj sekundi se „ukucalo“ sve ono što sam i kako sam u životu radio. Ovo mi je prva saobraćajna nesreća… Naleteo sam na sudar i nisam mogao da izbegnem sklop nesrećnih okolnosti. Samo sam hteo da zaobiđem osobu u kaputu, ali to nisam uspeo.


Đorđe David osumnjičen

– Nakon tri dana počele su da mi se pojavljuju slike tog sudara pred očima. U mojoj krvi i urinu nije bilo droge ni alkohola, a brzina je bila apsolutno primerena. Iako su sve stvari bile čiste kao suza, ipak sam osumnjičen i svakog 15. u mesecu fizički moram da se pojavim u Kumanovu u pisarnici.Da se protiv mene vodi bilo kakav proces, ne bih bio na slobodi, već u pritvoru- objasnio je David situaciju u kojoj se sada nalazi.

– Upadao sam u nervna rastrojstva i raspadao se od plakanja, a bilo je i situacija kada sam vrištao od smeha. Sada pokušavam da shvatim neke stvari na koje nemam odgovor, ali na kraju svako u samar dobije onoliko koliko može da ponese.

Pročitajte i: Bolni detalji izašli u javnost: Đorđe David upoznao porodicu žene koju je usmrtio

Priznaje da mu posao pomaže.

– Voleo bih da sve ovo prođe, ali mislim da neću toliko poživeti… Svi smo osuđeni sami na sebe. Kada sam sam, tih sam i povučen. Nisam potražio stručnu pomoć, a u svojoj glavi ću dugo biti na rehabilitaciji. Posle svega, uzeo sam isti automobil jer verujem da mi je on spasio glavu. Smiruje me vožnja u gluvo doba noći. Kada ne mogu da spavam, vozim se od centra grada do aerodroma i nazad – rekao je Đorđe David za Informer.

IZVOR: Informer

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije