Bolni detalji izašli u javnost: Đorđe David upoznao porodicu žene koju je usmrtio

19.02.2024

19:02

By

Tragedija Đorđa Davida

Ata images

Đorđe David

Saobraćajna nezgoda Đorđa Davida je potresla sve

Pevač Đorđe David pre nekoliko nedelja doživeo je saobraćajku u kojoj je stradala jedna ženska osoba.

Saobraćajna nezgoda Đorđa Davida je potresla sve, izašli novi detalji u javnost

Pre desetak dana Đorđe David održao je konferenciju za medije povodom saobraćajke u kojoj je, nažalost, učestvovao. Tom prilikom izneo je sve detalje tragedije, a sada se ponovo oglasio i priznao da se sreo i sa suprugom nesrećne žene koja je izgubila život.

Saobraćajna nezgoda Đorđa Davida

– Razgovor koji smo vodili je krajnje, normalan, krajnje ljudski, krajnje očinski. I on je otac ženskog deteta i ja sam otac ženskog deteta i to je nešto.

Pročitajte: Bila je sa našim kumom, onda je meni otela muža- Prva žena Žike Zane o detaljima njegovog braka sa Jelenom

– To je za mene bilo veoma važno da skinem ogroman teret sa srca jer sam znao da on želeo da čuje priču iz glave čoveka koji je sedeo za volanom – rekao je Đorđe David.

Saobraćajna nezgoda Đorđa Davida


Podsetimo, Đorđe David učestvovao je u saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula jedna žena. On danima nije mogao da se vrati u svoju zemlju sve dok je trajala procedura i dok su se ispitivale okolnosti nesreće.

Pročitajte: Bilo je strašno- Đorđe David na ivici suza, prvi put u javnosti posle nesreće u kojoj je usmrtio ženu FOTO

Zbog svega što se dogodilo smršao je kaže pet kilograma.

– Prvi šok sam dobio kada sam skapirao šta se desilo. Moja pribranost je moja snaga. Pet kilograma sam oslabio, ja sam čovek kome se spolja te stvari ne vide, tako sam vaspitavan. Smatram da kao javna ličnost treba da dajem primeti u svakom slučaju, ako ništa drugo, ja sam kao učesnik u saobraćaju uvek bio po PS-u. Jedva čekam datum da odem ponovo tamo, želim da se sa tim čovekom sretnem – rekao je on.

Još iz kategorije