Umro Editin brat: Pevačica u suzama ispričala muke kroz koje je prošla porodica

01.04.2024

14:04

By

Brat Edite Aradinović

ATA IMAGES

Brat pevačice Edite Aradinović rođen je sa Daunovim sindromom

Poznata pevačica Edita Aradinović otvorila je nedavno dušu o pokojnom bratu koji je rođen sa Daunovim sindromom. Naime, brat Edite Aradinović rođen je sa ozbiljnim hendikepom, pa je čitava porodica prošla kroz jako teške trenutke zbog te činjenice.

Brat Edite Aradinović preminuo je jako mlad jer je rođen sa teškim hendikepom kojem nije bilo leka

Pevačica jako retko o tome govori javno, ali je nedavno otvorila dušu i ispričala sve što joj je na srcu. Naime, brat Edite Aradinović do poslednjeg dana borio se sa težim oblikom Daunovog sindroma. Prema Editinim rečima, majci je svojevremeno bilo savetovano da ga ostavi u domu, „jer je tako najbolje za sve“, što je za porodicu bio najteži udarac.

Brat Edite Aradinović

Međutim, majka poznate pevačice nije imala srca da to uradi. Tek u trenutku kada je nesrećnom mladiću bila neophodna stalna medicinska pomoć – naprosto je morala da načini i taj korak i tek tada je brat Edite Aradinović smešten u ustanovu.

Pročitajte i – Milena Kačavenda jeca na sav glas zbog majke – Putuj mirno, mi ćemo biti dobro

– On je živeo sa nama bukvalno šest meseci pre nego što je preminuo… Nisam htela da ponesem nijednu njegovu fotografiju upravo zbog majke, jer ne želim da joj budim ta neka osećanja. Ne želim generalno nikakvu vrstu sažaljenja da stvaram kod ljudi, ali ću biti potpuno slobodna da ti ispričam detalje – opisala je pevačica sa knedlom u grlu detalje o smrti brata, pa nastavila:


Pročitajte i – Dragani Mirković deca su sada jedina uteha – Marko i Manuela stali uz majku, oca Tonija krive za sve

– Mojoj mami su u Centru za socijalni rad jednom prilikom rekli da je najbolje za nas, zdravu decu, za sestru i mene, da on bude u domu. Ona ga je u jednom periodu života, kada je bio mali, odvela, ali nije imala srca… Nije mogla da ga ostavi tamo i vratila ga je – zaključila je Edita u jednoj emisiji.
Podsećanja radi, Edita i njena rođena sestra Indi bile su u svađi, ali su se na insistiranje majke pomirile i zakopale ratne sekire. Njihova mama ima zdravstvenih problema, pa joj je sada najvažnije da njene ćerke ostanu jedna uz drugu i da se više ne svađaju.

IZVOR: Starmagazin, Srbija Danas

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije