Zlata i Peja ponovo zajedno: Bivši bračni par uhvaćen na javnom mestu

08.05.2024

18:00

By

Život Zlate Petrović

Bojan Vuković

Zlata Petrović

Brak Zlate Petrović okončan je civilizovano

Zlata Petrović i njen bivši suprug Zoran Pejić Peja viđeni su ponovo zajedno nasmejani i srećni. Oni su se pojavili zajedno na svadbenom veselju Milice Kemez i Bore Santane i sve vreme su izgledali kao da su se pomirili, međutim, brak Zlate Petrović sa Pejom davno je okončan.

Brak Zlate Petrović bio je pun sklada i ljubavi

Sa Zlatom i Pejom bio je i njihov sin Jovan, pa su se pevačica i naslednik su se zajedno spremali za veselje i na Instagramu pokazali stajlinge koje su odabrali za taj dan, a Zlata je zablistala u crnoj kombinaciji.

Brak Zlate Petrović

Zlata sa sinomInstagram

U restoranu gde je održano veselje, bivši supružnici sa sinom sedeli su za istim stolom i veselili se zajedno, te su izgledali srećno i veselo kao nekada. Mnogi su čak pomislili i da će pasti pomirenje budući da se Peja nedavno razveo od supruge sa kojom nije imao dece.

Brak Zlate Petrović

Peja sa sinomInstagram

Ipak, do pomirenja supružnika nije došlo jer je Peja ipak samo bivša ljubav Zlate Petrović, ali su Zlata i Peja godinama u prijateljskim odnosima, pa nije uopšte čudno što su na pomenutom veselju sedeli kao skladna porodica.


Pročitajte i – Sve je jasno – Toni Bijelić odmah reagovao na informacije o pomirenju sa Draganom

Podsećamnja radi, nakon razvoda Peja i Zlata ostali su u sjajnim odnosima. Pevačica je i sa svojim prvim suprugom Hasanom Dudićem takođe ostala prijatelj nakon kraha braka, a i Hasan i Peja o Zlati imaju samo reči hvale. Zlata je imala vezu i sa Sašom Popovićem, ali je on ipak završio u braku sa Suzanom Jovanović.

Pročitajte i – Milica Kemez i Bora se posvađali na svadbi – U prepunoj sali vikao na nju, isplivao dokaz

 Ja sa Pejom, Hasanom i sinom imam otvoren odnos. Tu smo za sve teme, ne postoji ništa što je sramota i mislim da svaka porodica tako treba da funkcioniše. Kad počnu stvari da se kriju i bacaju pod tepih, onda nastaju problemi. Smatram da sam srećna žena jer imam one najvažnije pored sebe, prijatelje i posao koji volim. Šta da tražim više, bila bih samo neskromna – izjavila je Zlata svojevremeno.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije