Brak Goce Tržan na velikom ispitu zbog para, Raša je kriv za sve

15.12.2023

12:16

By

Ćerka Goce Tržan

Bojan Vuković

Goca i Raša

Brak Goce Tržan poljuljan zbog finansija

Brak Goce Tržan i dalje je stabilan, ali oni ne kriju da umeju često da se posvađaju, što se dešava uglavnom zbog finansija. Goca Tržan je priznala da nije od onih žena koje umeju da raspolažu novcem i da u većini slučaja zna da troši bespotrebno.

Zato je donela odluku da sav novac koji zaradi prosledi suprugu Raši koji sada drži sve finansije u njihovoj kući jer i njoj to odgovara. 

brak goce tržan

– Ja sam rasla u porodici gde nije bilo podele, moja mama je bila ta koja poplaća sve račune, podigne novac sa tatinog računa i sve su pare stajale u jednom ćupu iznad televozora. I kada je trebalo bilo šta da se plati znalo se gde su pare.

Nemam tu podelo, ovo je moje, ovo je tvoje. Sve je to naše, tako sam ja vaspitana. Raša čuva novac, mi imamo tri firme, odavno već nema keša, uglavnom sve plaćamo karticom. Raša je banka. Ja ne vidim zajednički život kao moje ili tvoje, jer onda moramo sve da podelimo.

Brak Goce Tržan na ispitu zbog Rašine odluke

Mi zajedno zarađujemo novac, mi zajedno radimo, ja ne želim da se delimo na to ko je više zaradio, ko je više doneo. Moj suprug radi puno poslova, od kada smo on i ja zajedno puno toga smo uspeli zajedno da stvorimo, kupimo i da potrošimo, proputovali smo ceo svet, uvek imamo za hleb i jogurt.


brak goce tržan

Inače, brak Goce Tržan do sada nije bio ugorežen, a pevačica otkriva da je srećna jer ima partnera pored sebe koji ne očekuje da se ona transformiše u devojčicu, već je prihvata takvu kakva jeste.

Pročitajte još i ovo: Bivši muž otkrio istinu o Goci Tržan

– Ja iz babe u devojčicu nit mogu, nit to želim. Raša zna da pored sebe ima ženu koja će sledeće godine da napuni pedeset banki i to mu ne smeta i ne remeti ga. On voli mene takvu kakva ja jesam i to je velika sreća za jednu ženu. Najmanje ga zanima moja fizička lepota. Savetujem svoju ćerku, a i sve devojke da traže muškarca koji će da ih voli takve kakve su, da se ne optereti što joj je izašla bubuljica i da li će da mu se dopadne sa šminkom ili bez. Znala sam da je Raša taj i zahvalna sam mu na svemu.

IZVOR: Star magazin

SLIKE: Star magazin

Još iz kategorije