Ovo malo ko zna: Sloboda Mićalović je pre Vojina bila u vezi sa ovim poznatim muškarcem

18.04.2024

17:00

By

Zdravlje Slobode Mićalović

ATA IMAGES

Glumica Sloboda Mićalović

Bivši momak Slobe Mićalović je bio Jug Radivojević

Glumica Sloboda Mićalović godinama uživa u skladnom braku sa Vojinom Ćetkovićem. Njih dvoje kao krunu ljubavi imaju dve ćerke Veru i Milu.

Oni su stupili u brak 2008. godine, predstavljajući jedan od najuspešnijih i najskladnijih parova na srpskoj javnoj sceni.

Bivši momak Slobe Mićalović je bio Jug Radivojević, isplivali detalji odnosa u javnost

Oni su poznati po svojoj želji da sačuvaju privatnost i ne iznose mnogo detalja o svom privatnom životu javnosti. Isto je važilo i tokom početka njihovih karijera. Zbog toga je mnogima bilo nepoznato da je Sloboda Mićalović nekada davno bila u vezi sa poznatim srpskim rediteljem Jugom Radivojevićem.

Bivši momak Slobe Mićalović

Antonio Ahel/ATAImagesATA IMAGES

Sam režiser je potvrdio ovu činjenicu tokom jednog intervjua, istakavši da i danas gaji duboko poštovanje prema Slobodi, čime je dodatno potvrdio njihovu prošlu vezu.

– Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima – istakao je on.


Pročitajte: Ovo su svi čekali- Dejan Dragojević se oglasio nakon Aleksandrinog porođaja, samo jedno je poručio

Zanimljivo, pre nego što je bio u vezi sa Slobodom, Jug je ljubio njenu koleginicu Milenu Vasić, s kojom je potom raskinuo, da bi se mnogo godina kasnije ponovo zaljubili i venčali.

Što se tiče Slobode i Vojina, oni se, baš kao Milena i Jug, često navode kao primer prave ljubavi i skladnog braka među javnim ličnostima, a u retkim prilikama kada su pričali o svojoj intimi glumac se prisetio prvog susreta sa Slobodom, koji se dogodio godinama pre nego što su stupili u vezu.

Bivši momak Slobe Mićalović

– Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo „Zonu Zamfirovu“, a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke.

Bivši momak Slobe Mićalović

Sloboda MićalovićATA IMAGES

– Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio – pričao je on kroz osmeh i dodao:

Pročitajte: Sloboda Mićalović nikad provokativnija- Glumica se utegla u izazovnu haljinu, izbacila adute u prvi plan

– Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala.

Još iz kategorije