Poklon od 280.000 evra: Asmin za Staniju odrešio kesu, starleta nije ni slutila šta je čeka FOTO

06.03.2024

11:03

By

Veza Stanije Dobrojević

instagram

Stanija i Asmin

Asmin kupio Staniji auto od 280.000 evra

Asmin Durdžić nalazi se u Americi što su otkrili pratioci društvenih mreža, a onda je i on sam priznao da je tamo te se pohvalio fotografijama iz Barbi bara iz kog je i Stanija Dobrojević okačila fotografije. Kako je i sam priznao došao je u Ameriku kako bi se pomirio sa Stanijom ali nije nije očekivao da će se desiti upravo ovo: Asmin kupio Staniji auto i to od 280.000 evra.

Asmin kupio Staniji auto, a evo i kako je sazanala za njega

Asmin je besnu mašinu marke porše od 280. 000 evra podelio na Instagramu i napisao:

– Poklon za moju ljubav. Nadam se da će joj se svideti rođendanski poklon, nešto posebno kao što je i žena mog života posebna. S. – poručio je Durdžić.

Asmin kupio Staniji auto

Asmin Durdžićinstagram

Asmin se oglasio i otkrio da krije boju te da želi da obraduje Staniju.

Pročitajte i: Borili joj se za život: Ana Bekuta hitno operisana u inostranstvu, ovo su detalji

– Krijem od nje boju, zbog toga su slike crno bele. Rođendan joj je 17. Marta ali ja nisam mogao da izdržim, saznaće da sam joj kupio Poršea preko storija jer je sad na manikiru. Jedva čekam reakcije – poručio je on za „Blic“.


Asmin kupio Staniji auto

Asmin Durdžićinstagram

Starleta se posle toga nije oglašavala povodom poklona, te ostaje da vidimo kakva će biti rekacije.

Sigurno da neće biti kao ona za Dan zaljubljenih kada je njegov lik završio u kanti za đubre o čemu se naširoko pričalo. Ipak, je ovog puta u pitanju mnogo vredniji poklon jer kao što smo pomenuli a vidi se i na fotografijama Asmin je Staniji kupio auto.

Ipak, veruje se da će Stanija sve oprostiti Asminu i da će ponovo biti u ljubavi pogotovo ako se uzme u obzir to da je on i posle poniženja koje je javno pokazala otišao kod nje u Ameriku želeći da se pomire.

Još iz kategorije