Pomeni Gospode u carstvu svome Danku: Anastasija Ražnatović nema od bola

04.04.2024

14:05

By

Anastasija Ražnatović u suzama

ATA IMAGES

Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović u suzama, duboko je pogodila smrt devojčice Danke

Anastasija Ražnatović Gudelj potresena je tragičnim krajem potrage za tragično nastradalom devojčicom Dankom Ilić. Pevačica, koja živi u Sevilji, danima je objavljivala apel o nestaloj devojčici, a danas se Anastasija Ražnatović u suzama oprostila od nesrećnog deteta.

Anastasija Ražnatović u suzama, ne može da dođe sebi zbog tragedije koja je zadesila Srbiju

– Pomeni Gospode carstvu svome Danku Ilić, objavila je Anastasija uz slomljeno srce i emotikon ruku sklopljenih u molitvi, a pored slike ubijene devojčice je ikona Isusa Hrista.

Anastasija Ražnatović u suzama

Anastasija RažnatovićDragan Gajić

Osim Anastasije, i Marija Šerifović zanemela je kada je saznala za ove tragične vesti. Ona je ostala bez teksta, pa je samo objavila slomljeno srce na Instagram.

Pročitajte i – Jovana Jeremić otišla u manastir – Voditeljka napustila biznismena, uhvaćena sa drugim muškarcem

Podsećanja radi, nestanak devojčice prijavljen je pre deset dana. Sve do danas svi su se nadali da će epilog biti pozitivan, ali su nas sačekale najcrnje vesti da je Danka Ilić ubijena, pa su mnogi poznati ostali nemi na vest, a Anastasija Ražnatović u suzama pomolila se za carstvo nebesko nesrećnoj Danki.

Pročitajte i – Marija Šerifović u šoku zbog deteta – Pevačica ne može da dođe sebi, slomila se od tuge

Prema nezvaničnim saznanjima, nesreća se dogodila 26. marta u 13.52 časova. Majka devojčice je ranije u policiji rekla da je Danka nestala oko 13.45 časova kada joj se izgubio svaki trag. Nakon toga cela Srbija digla se na noge, ali je nažalost, sudbina bila surova prema maloj Danki i njenoj porodici.

Zbog ove nezapamćene tragedije koja je zadesila Srbiju mnogi su otkazali nastupe i koncerte koje su unapred imali zakazane, a osim Anastasije Ražnatović, javno se povodom vesti da je mala Danka Ilić ubijena oglasila i njena snajka Bogdana Ražnatović koja uskoro treba da rodi trećeg sina, pa ju je ova tragedija kao majku dodatno pogodila.


Još iz kategorije