Anastasija napustila porodični dom: Posle pomirenja sa svekrvom i zaovom, spakovala kofere i otišla iz Sevilje

20.03.2024

10:15

By

Sestra Veljka Ražnatovića

ATA IMAGES

Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović napustila dom, spakovala kofere i otišla iz Sevilje

Anastasija Ražnatović do skoro nije bila u dobrim odnosima sa svekrvom i zaovom, ali nedavno je došlo do pomirenja. Ipak, malo posle toga Anastasija je napustila porodični dom u kom živi sa Nemanjom Gudeljom i otišla je iz Sevilje.

Anastasija Ražnatović napustila dom, evo gde se trenutno nalazi

Kao što je poznato Anastasija sa suprugom Nemanjom uživa u Sevilji gde inače Nemanja igra fudbal, ali kako se može videti na instagramu ona je upravo napustila porodični dom, a otkrila je i gde se trenutno nalazi.

Anastasija Ražnatović napustila dom

Anastasija Ražnatovićinstagram

Kako se može videti iz priloženog Anastasija trenutno boravi u Španiji, u Barseloni gde uživa kako u koktelima, tako i u pogledu i znamenitostima koje je čak i fotografisala.

Pročitajte i: Za mesec dana smršala je 8,5 kilograma, pitate se kako? Ovo je tajna Cece Ražnatović za savršenu liniju

Podsetimo, Anastasija i Nemanja su u braku od avgusta prošle godine, kada su se venčali u jednom manastiru u okolini srpske prestonice i to u tajnosti. Inače, kako su najavljivali veliko svadbeno veselje trebalo bi uskoro da se dogodi.

Što se tiče pomirenja sa Gudeljevom porodicom, to se desilo nedavno, a iako je u početku sve delovalo veoma skladno, kako su pisali mediji do svađe je navodno došlo zbog toga što Anastasija nije dozvoljavala da se Nemanjnina majka i sestra međaju u njihov ljubavni odnos.


Anastasija Ražnatović napustila dom

Anastasija Ražnatovićinstagram

Kako se može videti one su se ponovo zapratile i na društvetim mrežama, te fotografija nije nastala samo kao slučajan susret već je očigledno došlo do ozbiljnog i stvarnog pomirenja.

Pročitajte i: Javnost u neverici: Anastasija Ražnatović igra igrice u trenerci od 1.200 evra

Jedna fotografija koju je postavio Nemanja pokazala je sve. U porodici je došlo do sklada, a svemu tome je naravno najviše doprineo sam Nemanja.

Još iz kategorije