Javnost u neverici: Anastasija Ražnatović igra igrice u trenerci od 1.200 evra

15.03.2024

11:03

By

Trenerka Anastasije Ražnatović

B. VUKOVIĆ

Trenerka Anastasije Ražnatović zaludela sve žene

Mlada pevačica i ćerka Cece Ražnatović, Anastasija trenutno živi u Španiji sa svojim suprugom poznatim fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

Trenerka Anastasije Ražnatović zaludela sve žene širom regiona

Ona se redovno oglašava na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima deli fotografije i snimke iz njihove svakodnevnice.

Trenerka Anastasije Ražnatović

Anastasija i Gudeljinstagram

Iako je veliki zaljubljenik u modu i elegantan stil oblačenja, u poslednje vreme ipak je više leženije obučena i najviše vremena voli da provodi u trenerkama. Anastasija ne žali novac kada je u pitanju markirana garderoba, cipele i torbe , kao i nakit.

Na jednoj od poslednjih fotografija koju je podelila na kojoj igra igrice, na sebi je imala trenerku.

Iako na prvi pogled deluje kao najobičniji komad, Ražnatovićka je za nju izdvojila čak 1.270 evra. Samo duks košta 595 evra, dok je donji deo 675 evra.


Inače, gospođa Gudelj važi za jednu od najzgodnijih pevačica na našoj javnoj sceni. Ona ima poseban režim ishrane, a takođe, redovno i trenira.

Anastasija je u pubertetu svoje emocije „lečila“ hranom, jela je grickalice, hamburgere, pila gazirana pića, sve dok nije odlučila da ovom problemu stane na kraj.

– Proces mršavljenja je trajao dugo, dve ili tri godine. Od tada mi je ostao strah da se ne vratim na staro. Zato čim se ugojim, odmah počnem da pazim šta jedem – pričala je Anastasija za domaće medije.

Trenerka Anastasije Ražnatović

– Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane – otkrila je ona tada i dodala:

– Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju.

SLIKE: Ata images, Instagram

Još iz kategorije