Sukob koji ne jenjava: Sanja Marinković otkrila istinu zbog čega joj Kaća nikada neće oprostiti

03.09.2024

22:21

By

kaca zivkovic vs sanja marinkovic

ATAImages / Antonio Ahel i Foto Gaja

Danas je u jednom prestoničkom hotelu, održana je konferencija za medije povodom 30 godina postojanja televizije Pink.

milica mitrovic i zeljko mitrovic

Na događaju su se pojavila dobro poznata lica iz sveta medija, a među njima je bila i Sanja Marinković, čija se emisija „Magazin In“ već 25 godina emituje upravo na ovoj televiziji.

Sanja Mariković o sukobu sa Kaćom Živković: Mi nismo prijateljice

Voditeljka Sanja Marinković iskreno je govorila o svojoj karijeri, ali i o zategnutom odnosu sa pevačicom Katarinom Kaćom Živković, koja se naljutila na nju nakon gostovanja u jednoj od njenih emisija.

Sanja Marinković je sa velikim entuzijazmom podelila svoja očekivanja za novu sezonu emisije koja će doneti osveženi ambijent i nove, intrigantne teme.

– „Magazin In“ postoji četvrtinu veka, i posebno se radujem novoj sezoni. Izuzetno sam zadovoljna. Odmarala sam 2 meseca, a sve vreme smo uporedo spremali emisiju. Osvežili smo ambijent u kojem ću se družiti sa gostima – krenula je sa pričom voditeljka, i dodala:


sanja marinkovic

– Pripremili smo teme koje su dovoljno intrigantne, ekskluzivne i oslikavaju život svakog od nas. Priče mojih gostiju i moje priče, to su priče svih nas, i zato se trudim da sa mojim gostima budem na ‘ti’, kao da smo kod kuće na kafi. Ove sezone ću se još više truditi da bude neposredno, da se osećaju kao da su došli kući jer kada se osećaju tako, često kažu nešto što možda nisu planirali – rekla je voditeljka.

Sanja Mariković i Katarina Živković: novinar i gost

Iako se u „Magazinu In“ često pojavljuju poznate ličnosti, Sanja priznaje da je svaki razgovor za nju novi izazov, bilo da je reč o zvezdama rijalitija ili intervjuu sa predsednikom države.

– Sve je to izazov. Svaka vrsta razgovora je za mene kao novinara novi izazov. Ne bih uživala u ovom poslu da to ne volim, tako da su mi svi podjednako interesantni – izjavila je voditeljka.

katarina zivkovic

Jedna od gošći u njenoj emisiji bila je i pevačica Katarina Živković, koja se nedavno ostvarila kao majka. Međutim, nakon emitovanja emisije, Kaća je izrazila nezadovoljstvo jer je, kako sama kaže, Sanja isekla deo njenog odgovora na škakljivo pitanje, te je tražila izvinjenje.

Na pitanje da li su izgladile nesuglasice i da li je Sanja čestitala Kaći rođenje deteta, voditeljka je kratko odgovorila:

– Ona nije moja intimna prijateljica, da bih ja sa njom izgladila bilo kakve odnose. Sa njom imam isključivo profesionalan odnos, kao novinar i gost. Sve što je na lepo, na ljubav i roditeljstvo, ja pozdravljam – jasno je odgovorila voditeljka.


Slične teme:
Telo za kojim žude i mnogo mlađe: Sanja Marinković otkriva recept zbog kog kilogrami sami spadaju VIDEO
Katarina Živković ima novog dečka: Ovaj lepotan je zaveo pevačicu, priznala sve


 

Pridružite nam se na društvenim mrežama Facebook i Instagram i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Foto Gaja i ATAImages / Antonio Ahel

Još iz kategorije