Skandal nad skandalima: Porodica Kulić u ozbiljnom problemu, Marija zagrmela – Željko ne sme da napusti Niš

31.08.2024

12:00

By

Porodica Kulić u svađi zbog Ivana Marinkovića. Naime, bivši muž Goce Tržan nakon što se pomirio sa porodicom Kulić često boravi kod njih u Nišu zbog sina Željka, a nedavno su on i Miljana imali plan da se ona i dete presele u Beograd.

Ivan je predložio Miljani da se sa sinom presele kod njega, zbog čega mnogi misle da su se njih dvoje opet ljubavni par, ali i da time želi da povredi Jelenukoja nije sve stvari uzela iz njegovog stana.

Međutim, kada je Marija čula da se on dogovara sa Miljanom oko preseljenja napravila je ozbiljan skandal. Sačekala je da se Ivan vrati kod njih u Niš, a zatim je sela sa Miljanom i sa njim i očitala im bukvicu.

“Staratelj malog Željka je Marija i ona ne dozvoljava da se dete seli iz Niša. On tamo ide u vrtić i ima svoje drugare, pritom Marija ne želi da mali bude bez njenog nadzora koliko god da su mu Ivan i Miljana roditelji to dete je ona odgajila i vaspitavala.

Svađa u porodici Kulić

Miljana KulićB.V.

Rekla je Ivanu da on može da se preseli kod njih u Niš i da žive svi zajedno, ali da dete vodi to ne dozvoljava. Čak ni da Miljana krene sa malim na nekoliko dana u Beograd neće da dozvoli. Ivan se bunio jer kaže da je on otac detetu i da Marija preteruje, Miljana ga podržava, ali džabe sve. Ne mogu protiv Marije!


Čak im je rekla da oni pokupe stvari i idu gde god žele zajedno, ali da dete voditi neće nigde. Ma, ušli su oni u raspravu, krenula je tu i svađa, pa je Ivan video u kom prvacu sve vodi i povukao ručnu.

Za sada će on više biti u Nišu, ali i dalje razmišlja o tome da ako sa Miljanom funkcioniše dobro da u nekom trenutku ona i Željko pređu kod njega u Beograd – priča za Star izvor blizak porodici Kulić, a Marija se oglasila i objasnila zbog čega ne dozvoljava Ivanu da Željka odvede u Beograd.

svađa u porodici Kulić

– Ovde imaju kuvanu hranu i ima ko da ih služi, Ivan ipak nije neko ko sprema, tako da im je ovde u Nišu dobro. Ja sve radim samo da Željko bude srećan. Srećan je što je tata tu, nas ima mnogo u kući, ali zbog njega bih i na stolici spavala samo da vidim da je srećan – kaže Marija.


Slične teme:
Miljana Kulić zabrinula fanove: Evo kako se oseća nakon što je završila u Urgentnom
Miljana navukla Zoli ozbiljne traume: Čolić van sebe od straha, naježićete se od njegove ispovesti


 

Pridružite nam se na društvenim mrežama Facebook i Instagram i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Printscreen/Pink

Još iz kategorije