Miljana navukla Zoli ozbiljne traume: Čolić van sebe od straha, naježićete se od njegove ispovesti

24.06.2024

11:45

By

Zola se plaši Miljane

Bojan Vuković

Zola

Zola se plaši Miljane Kulić, ima fobiju od bivše devojke s kojom je godinama bio u vezi dok su zajedno boravilu u rijalitiju. Naime, Lazar Čolić Zola poverio se svojoj novoj devojci Stefani Grujić da ima traume od Miljane, kao i da mu je jako teško da zaspi u Beloj kući jer nikad ne zna šta sve Miljani može da padne na pamet.

Zola se plaši Miljane Kulić, ima fobiju od bivše devojke

I ranije su svi znali da je istina i na konstataciju Zola se plaši Miljane Kulić oduvek je jasno da nije u pitanju nikakva šala. Naprotiv, i te kako je istina da Čolić ima traume od Miljane, kao i da je ona spremna na sve kada njih dvoje borave u istom prostoru, a nisu u vezi kao što je sada slučaj.

Osim što mu je nebrojeno puta bacila sve stvari u jezero, Miljana Kulić je pre dve sezone razbila Zoli glavu na spavanju, pa je jasno da su njegove traume osnovane, kao i da Miljana i Zola ne prestaju sa prepucavanjem.

Zola se plaši Miljane

Miljana i ZolaBojan Vuković

– Nikad ne znaš kad može neka daska da joj se otkači u glavi – rekao je Zola, a Stefani je pokušala da ga ohrabri:

– Ona ne sme više da pravi greške jer zna gde će završiti ako nastavi tako – rekla je Stefani.


– Meni je rekla Matora da Miljana gleda stalno u mom pravcu i u moj krevet, kaže da bulji po celu noć. Ja bih potpisao do kraja dok sam tu samo da spavam u zatvoru. Ne mogu kad imam neki strah dok spavam – izjadao se Zola, a Miljana Kulić godinama laže i sebe i javnost da je prebolela Lazara Čolića:

Pročitajte i – Više nije tajna – Evo kako je Bebica živeo pre Zadruge, javnost u neverici

Zola je lažni kralj, kao što kaže Sandra Rešić u svojoj pesmi. Ja sam njega precenila, a on je mene potcenio. Nisam bila kraljica u tom odnosu, bila sam jadnica – stoji u jednoj od ispovesti Miljane Kulić:

– Očigledno ga ničim nisam osvojila. A iskreno smatram da mnogo bolje zaslužujem. Imam takav osećaj, a mene osećaj nikada nije prevario. To što je dobacio da sam ga osvojila štiklom me je naljutilo. Ja sa glupim ljudima nemam o čemu da pričam jer onda i ja postajem priglupa – istakla je Kulićeva.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije