Nikolina je prava devojka: Zavirite na rođendansku proslavu ćerke Kaje Ostojić: Sve pršti od luksuza, a jedan detalj svi komentarišu

30.08.2024

11:18

By

Ćerka Kaje Ostojić

Instagram

Ćerka Kaje Ostojić, prelepa Nikolina pre tačno 22. godine došla je na svet kao plod ljubavi dvoje mladih ljudi, a kako otac nije bio prisutan tokom njenog odrastanja, pevačica se trudila da joj obezbedi bezbrižno detinjstvo i bude najbolja mama na svetu.

Ćerka Kaje Ostojić proslavila rođendan, mama je počastila skupocenim poklonom

Kaja koja se u ulozi majke ostvarila jako mlada, svojoj ćerki je kroz život bila najveći oslonac i podrška, posvećeno je radila kako devojčici ništa ne bi falilo, a to po svemu sudeći, čini i danas.

Ćerka Kaje Ostojić

Naime, ćerka Kaje Ostojić proslavila je rođendan, a mama nimalo nije štedela kako bi svoju jedinicu obradovala poklonom. Štaviše, odrešila je kesu i Nikolinu častila skupocenim satom marke „roleks“ koji košta vrtoglavih 20.000 evra.

– Svi znaju da Kaja ne žali novac kada je Nikolina u pitanju. Iako joj je još odmalena usadila stav da materijalno nije važno koliko ljubav i sreća porodice, kao i svaki roditelj, voli da daruje detetu nešto vredno. Izabrala je „roleks“, koji je Nikolina dugo želela, i za njega je izdvojila oko 20.000 evra – kaže dobro obavešten izvor, koji je prisustvovao i rođendanskoj proslavi.

– Slavlje je održano u poznatom beogradskom restoranu na vodi. Kaja i njen izabranik Miloš potrudili su se da sve izgleda savršeno, počev od dekoracije prostora, preko hrane, pića, rođendanske torte, do muzike…


Ćerka Kaje Ostojić

– Gosti su uživali u morskim plodovima, specijalitetima internacionalnih kuhinja, ali i raskošne i peukusne slavljeničke torte… Nisu razmišljali o novcu, želeli su da sve bude na visokom nivou. Iako je radno vreme lokala do ponoći, vlasnici su im izašli susret, te su Kaja, Miloš i Nikolina sa najbližim prijateljima slavili do kasno u noć. Proslavi je prisustvovao i Milošev sin, kao i Kajin brat – ispričao je izvor za „Informer“.

Ćerka Kaje Ostojić koja živi preko okeana, došla je u Srbiju zbog svog rođendana i mamine svadbe

Iako Nikolina već godinama živi i studira u Americi, zbog mamine svadbe, ali i svog rođendana, došla je u Srbiju.

Podsećanja radi, Kaja će krajem septembra izgovoriti sudbonosno da svom izabraniku, grafičkom dizajneru Milošu, a venčanju, kao i slavlju prisustvovaće samo odabrani.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Kaja Ostojic Instagram

Još iz kategorije