Udaje se Kaja Ostojić: Ovo su svi detalji svadbenog veselja, a tek venčanicu da joj vidite…

03.06.2024

12:40

By

Venčanje Kaje Ostojić

Instagram

Venčanje Kaje Ostojić sve je izvesnije

Kaja Ostojić već neko vreme uživa u ljubavi sa verenikom, grafičkim dizajnerom Milošem Čujovićem kojeg je nedavno prvi put predstavila javnosti pojavivši se sa njim na jednom prestoničkom događaju.

Venčanje Kaje Ostojić, kako pevačica priznaje, uskoro će se sigurno dogoditi

– Budući da sam ja deo javnog sveta, njemu nije preostalo ništa drugo nego da i sam postane deo tog istog sveta iako ga to uopšte ne zanima i nikada nije voleo crvene tepihe i poziranja.

Venčanje Kaje Ostojić

– Ovoga puta je sam odlučio da mi bude pratnja i ja sam zbog te njegove odluke bila veoma srećna – ispričala je pevačica za domaće medije, pa nastavila o tome kako se njihova ljubav rodila iz prijateljstva.

– Naše prijateljstvo je dugo šesnaest godina, ali su se sada neke stvari poklopile i sudbina je umešala prste. Međutim, može da se piše da smo šesnaest godina zajedno, neću zameriti – rekla i nagovestila da je venčanje Kaje Ostović sve izvesnije.

Venčanje Kaje Ostojić


– Čekamo papire, odnosno legalizaciju naših razvoda. Ja sam se razvela u Belgiji, a Miloš u Crnoj Gori i zbog toga su nam potrebni dokazi o razvedenim brakovima iz tih zemalja.

– Kada stigne potvrda overena u sudu, onda možemo u opštinu – sa osmehom je rekla i potvrdila da njih dvoje uveliko planiraju detalje svadbenog veselja:

Venčanje Kaje Ostojić

– Bićemo u crnom i Miloš i ja, dekoracija će biti ista takva, kao i torta… Uostalom, takva nam je bila i veridba. Kada sam se udavala u belom, nije potrajalo, pa verujem da će, ako promenim taj trend, trajati večno.

Venčanje Kaje Ostojić

– Što se tiče ostalih stvari maštam da bude u krugu prijatelja koje oboje volimo, porodice, da imamo dobru muziku i dobro vino – rekla je na temu venčanje Kaje Ostojić koje je glavna tema svih medija i priznala da je ogovaranja i priče da se brzo razvodi ne dotiču.

– Ne pravim od toga famu, moj jedan jedini razvod je bio komplikovaniji jer sam imala dete iz tog braka. Taj razvod je bio davno i nisam bila poznata tada. Sve posle toga, gde nema dece i zajedničke imovine, sve je lagano – rekla je Kaja za Informer.

IZVOR: Starmagazin/Informer

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije