Ivan Marinković raskrinkao Jelenu: Ovo je prava istina o njenom ljubavniku

29.08.2024

18:32

By

Rijaliti učesnik Ivan Marinković

Bojan Vuković

Rijaliti učesnik Ivan Marinković svojim postupcima u poslednje vreme privlači veliku pažnju. Nakon što je sa Jelenom Marinković nakon javne prevare u rijalitiju prekinuo odnos, on je javnost iznenadio pomirenjem sa Miljanom Kulić i čitavom njenom porodicom.

Rijaliti učesnik Ivan Marinković otvorio dušu

Naime, Ivan je sa Kulićima uspeo da nađe zajednički jezik i zakopa ratne sekire, a čak je pet dana bio njihov gost u porodičnom domu u Nišu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miljana Kulic (@marijakulic_mtaz)

Kako je Ivan Marinković ispričao za „Star“, njemu je bilo bitno da provede nekoliko dana sa sinom i da mu se posveti u potpunosti, a upravo zbog malenog Željka bilo mu je izuzetno drago što su svi bili na okupu.

– Ja sam prvo morao sa Marijom da rešim neke stvari, ispričali smo se, jer njoj i meni je najbitniji Željko, zato smo stavili sve po stranu. Dogovor je pao da odem ja u Niš kod njih – započeo je rijaliti učesnik Ivan Marinković, pa nastavio:


– Naravno da ću ga dovesti i u Beograd, sve po dogovoru. I sa Miljanom sam naravno rešio sve, ona je bila tu, nama je samo bitno da Željku bude dobro. On me nije zaboravio, kao da se nismo ni razdvajali. Proveli smo baš lepo vreme – kaže Ivan koji iako kivan na suprugu Jelenu, još uvek nije podneo zahtev za razvod jer, kako kaže, očekuje da to ona uradi.

– Nemam kontakt sa njom, niti želim da ga imam, planiram da je što pre odjavim sa adrese da mi ne stiže njena pošta. Čujem kako ja želim pomirenje, ja da želim drugačije bih se postavio i ponašao, apsolutno ne želim da je vidim više – rekao je vidno razočaran Marinkiović postavljajući sebi pitanje sa kim je proveo toliko vremena:

Rijaliti učesnik Ivan Marinković

– Pitam se ko je ona uopšte i sa kim sam ja bio. Čudno je sve, jer sam ja toj ženi verovao milion posto, a preko noći se sve srušilo. Ali, dobro, život ide dalje, verovatno ćemo da razglabamo u „Eliti 8“ šta i kako, pošto verujem da će da nas sastave ponovo.

– Nisam se razveo jer gospođa još nije podnela zahtev i baš se pitam zašto nije. Ima loše savetnike. Ona je kod mene bila kraljica, sada šta će i kako će ne zanima me. Njoj je verovatno bila želja da bude starleta, eto sad može da postane starleta sa 37 godina. Biće njeni roditelji preponosni na nju – priča Marinković u dahu.

Rijaliti učesnik Ivan Marinković sumnja da ga je Jelena i ranije varala

– Da ti kažem, to da njoj dve godine nije bilo dobro je laž, ja sam bio prošle sezone deset meseci u rijalitiju, pre toga nam je bilo super. Pred sam ulazak smo išli kod doktora jer smo nakon izlaska želeli da ona ode na vantelesnu. Prošlog septembra nam je bila svadba, tako da sve laže.

Rijaliti učesnik Ivan Marinković

– Rekao sam da sumnjam i da me je varala dok sam bio u „Zadruzi“, možda su neki švaleri dolazili u naš stan. Više joj ništa ne verujem, a ko zna, možda i saznam neke nove detalje – zaključio je Ivan za naš magazin.

Pratite starmagazin.rs i na društvenim mrežama
Facebook i Instagram

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković / Youtube Printscreen / Miljana Kulic Instagram / Ivan Marinkovic Instagram

Još iz kategorije