Najavio borbu za sina Željka, Ivan Marinković napao Miljanu Kulić: Ti si monstrum, nikoga nikad nisi volela

17.06.2024

14:30

By

Sin Miljane Kulić

Bojan Vuković

Ivan Marinković

Sin Miljane Kulić često je prva tema rijalitija. Naime, Miljana Kulić rodila je Željka Kulića pre pet godina, a dobila ga je iz kratke avanture sa Ivanom Marinkovićem, s kojim je bila u rijalitiju „Parovi“. Sada su i Miljana i Ivan zajedno u rijalitiju „Elita“ i ne mogu očima da se gledaju, pa ne čudi što je Marinković najavio da će dati sve od sebe da se Kulićima oduzme starateljstvo.

Sin Miljane Kulić često je prva tema rijalitija

Podsećanja radi,  starateljstvo nad malim Željkom ima Miljanina majka Marija Kulić, koja od kada se rodio gaji i vaspitava unuka Željka Kulića, pa je sin Miljane Kulić za sada u sigurnim rukama budući da mu je majka svake sezone u rijalitiju, a sada joj se pridružio i otac. I dok se oni prepucavaju u uživo programu, Željko Kulić, sin Miljane Kulić, uživa u Nišu sa tetkama i babom i dedom.

Sin Miljane Kulić

Miljana sa sinomBojan Vuković

Međutim, Ivan Marinković je pre nekoliko dana najavio šta planira da uradi. Kako je istako, primeniće sve što je u njegovoj moći, da oduzme starateljstvo Mariji Kulić, te da sin Miljane Kulić nastavi odrastanje i školovanje kod njega u Beogradu. Pritom je toliko udario na Miljanu, da su ukućani ostali šokirani.

Sin Miljane Kulić nije blizak sa ocem Ivanom Marinkovićem

– Miljana, majka mog deteta, žena koja je, pored toga što sam kriv većinski za odnos sa Željkom, prošle godine morala da bude dobra sa mnom. Ja sam najgori otac bio prema Željku, a emociju koju je on doživeo sa mnom Miljana nije mogla da podnese. Ona nema empatiju prema svom detetu. Neću da ponavljam šta su ljudi rekli, ona je jako nesrećna od rane mladosti, jer je znam pre svih vas. Ništa se nije promenila, ne voli nikog na ovom svetu – započeo je Ivan Marinković, pa nastavio još surovije:

Sin Miljane Kulić

Ivan Marinković


– Prošle godine sam joj posvetio pažnju, imao sam želju da sa njom budem u dobrim odnosima. Ne želim joj ništa dobro, ona to ne zaslužuje. Uverio sam se da je Željko pitao za mene i posle šest meseci bez kontakta. Izgubio sam potpuno empatiju – nabrajao je Ivan dok je sedeo za „crnim stolom“. Monstrum od žene, ako ja nisam uspeo četiri godine da se posvetim detetu i najgori sam otac na svetu, taj monstrum od žene je uskratila njega za sve ovo što se sada dešava. Ne želim joj ništa dobro. Potrudiću se da te stvari ispravim, kako ja znam.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije