Šta će reći Vojin? Sloboda Mićalović otkrila više nego što je smela: Pogledajte vruću fotku iz kreveta

27.08.2024

14:32

By

Fotografija Slobode Mićalović

Ata Images

Glumica Sloboda Mićalović, iako važi za jednu od najlepših sa naše javne scene, nikada u prvi plan nije stavljala svoj fizički izgled, već se isticala talentom i mnogim drugim kvalitetima.

Fotografija Slobode Mićalović kakvu do sada niste videli

S  tim u vezi, retke su situacije da glumačku divu ugledamo u nekom provokativnijem i izazovnijem izdanju, međutim iako ni sada nije preterala otkrivajući, fotografija Slobode Mićalović doslovno je zapalila Instagram.

Naime, prelepa Boba, sa bliskom prijateljicom i koleginicom Anom Franić često putuje kako privatno, tako i zbog posla, a to je upravo i sada slučaj u šta smo se uverili putem Instagrama.

Naime, privatnu fotku dve prelepe i prezgodne dame Ana je podelila sa prijateljima i pratiocima, a zašto je fotografija Slobode Mićalović i Ane Franić jedna od najkomentarisanijima, uverite se sami.

Fotografija Slobode Mićalović i Ane Franić iz kreveta napravila haos na Instagramu

Naime, drugarice su pozirale u krevetu oskudno obučene čime su mnoge iznenadile i izazvale lavinu reakcija.


Fotografija Slobode Mićalović

Ana je nosila beli bodi koji je savršeno istakao sve njene atribute, dok je Sloboda odabrala maslinasto zeleni „bebi dol“ sa detaljima od čipke koji joj savršeno pristaje.

Vruća fotka ispraćena je numerom „Teška vremena, prijatelju moj“ grupe „Neki to vole vruće“, a mnogi su se složili da je naziv benda savršen opis za fotografiju Slobode Mićalović i prezgodne Ane.

Fotografija Slobode Mićalović

Inače, iako bi joj retko ko dao, Sloboda Mićalović pre nepunih nedelju dana napunila je 43 godine.

– Sinoć se dogodila magija. Nisam nikada zamišljala da ću dočekati rođendan na sceni. Tačno u ponoć. Hvala mojim dragim kolegama na ljubavi. Ovako nešto se ne može zaboraviti nikada – podelila je utiske Boba sa pratiocima 21. avgusta.

Samo dan kasnije i njen suprug Vojin Ćetković proslavio je rođendan, a mnogi nisu znali da je razlika u godinama između supružnika tačno deset godina, što po svemu sudeći, njihovom odnosu samo ide u prilog.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images / Ana Franic Instagram / Sloboda Micalovic Instagram

Još iz kategorije