Vlasnik Pinka danas proslavlja 57. rođendan: Retko ko zna koliko je stariji od Milice Mitrović

31.05.2024

13:00

By

Rođendan Željka Mitrovića

Ata images

Rođendan Željka Mitrovića idealan je povod za slavlje

Vlasnik “Pink” imperije danas je napunio 57 godina, pa je i rođendan Željka Mitrovića bio idealan povod da se na Instagramu oglasi njegova supruga.

Rođendan Željka Mitrovića čestitala mu je supruga Milica putem društvenih mreža

Direktorka zabavnog programa TV Pink Milica Mitrović nije štedela reči ni emocije kada se javno obratila svom voljenom, objavila je video-snimak njihovih najlepših, porodičnih trenutaka, a poruka koju mu je posvetila raznežila je sve njihove pratioce.

– Volela sam te juče, volim te i dalje, uvek sam te volela, uvek i hoću. Srećan rođendan ljubavi moja, 57 – napisala je Milica u opisu snimka.

Pored najlepših želja i čestitki za rođendan Željka Mitrovića, fanovi oduševljeni kompilacijom zajedničkih momenata nizali su i komplimente na konto odnosa i savršenog sklada poznatog para, koji dugi niz godina uživa u velikoj ljubavi.

Pale su i konstatacije da čelnik Pinka Željko Mitrović izgleda znatno mlađe, te da su godine očito za njega samo broj, a mnogi nisu znali da Milica koja se može pohvaliti savršenom linijom, nije mnogo mlađa od svog uspešnog supruga.


Rođendan Željka Mitrovića

Milica je, naime, početkom maja proslavila u Kanu 53. rođendan tako da razlika u godinama kod njih nije značajna, pa je možda između ostalog, u njihovom slučaju, i to jedan od razloga za uspešan i skladan brak.

Podsećanja radi, Željko i Milica su u braku već tri decenije i imaju dve ćerke, Andreu i Kristinu, a ljubav među njima godinama je samo jača i čvršća.

Željko je jednom prilikom ispričao kako je otpočela njihova ljubavna priča:

Rođendan Željka Mitrovića

– Milicu sam upoznao slučajno kada sam gostovao u njenoj muzičkoj emisiji na „Trećem kanalu“. Ne znam ja da pričam te priče. Bolje da nju pitate.

– Ustvari, njoj je falio prevoz, a ja sam imao kola ili tako nekako. Sećam se da sam uložio mnogo energije da osvojim tu devojku – rekao je jednom prilikom Mitrović.

Pročitajte i – Gala slavlje kod Mitrovića – Čestitke stižu sa svih strana, Željko i Milica veseli i srećniji nego ikad

– Obično savete dajemo drugima, jer ne postoji tema o kojoj bismo mi jedno drugom mogli dati savet, a uz to nas dvoje smo se za sve ove godine poprilično izveštili da poruke jedno drugom šaljemo pogledom, i to ne u obliku saveta, već u obliku dogovora – izjavio je za „Blic“ svojevremeno Željko i kroz osmeh istakao da se od nje ne razdvaja čak ni kada ide u toalet, što je i ona potvrdila.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/Instagram

Još iz kategorije