Javnost u suzama zbog teškog stanja poznatog pevača: Bolest se vratila, neophodno je hitno bolničko lečenje

27.08.2024

19:46

By

Bolest Bojana Tomovića

Tv Hype Printscreen

Bolest Bojana Tomovića sa kojom se pevač već duže vreme hrabro bori, nažalost se vratila. Naime, pevač koji već godinama muči muku sa bipolarnim poremećajem sada se oglasio putem društvenih mreža.

Bolest Bojana Tomovića pevaču zadaje ozbiljne probleme

Kako je istakao, on se uopšte ne oseća dobro, a obavestio je ja da mu sleduje bolničko lečenje kako bi ponovo pokušao da se izbori sa depresijom.

– Ekipa, ja za par dana opet moram u bolnicu da mi malo strujom protresu mozak i oteraju depresiju koja se ponovo vratila, i to na velika vrata – napisao je on na Instagramu i dodao:

– Jedno vreme se nećemo družiti, a kad se vratim iz bolnice lagano nazad u život, što bi rekli: „Tiha voda, breg roni“ – podelio je sa pratiocima i uz hešteg „mrzimbipolarni“ svima stavio do znanja da bolest Bojana Tomovića nimalo nije naivna.

Bolest Bojana Tomovića

Kontroverznom pevaču kojem je bolest uticala na mnoge segmente života stižu poruke podrške sa svih strana i svi su uz njega u ovoj teškoj borbi koja ga je, kako je nedavno priznao, potpuno iscrpela.


Bolest Bojana Tomovića potpuno je slomila pevača koji je u jednom momentu imao najcrnje misli

On je naime, nedavno istakao da je živeti i boriti se sa bipolarnim i posttraumatskim poremećajem jako iscrpljujuće, te da nema više snage za borbu, a koliko je bolest Bojana Tomovića ozbiljna govori i činjenica da je pevač jednom prilikom izjavio da je odlučio da putuje do Holandije, gde planira da iskoristi legalnu mogućnost eutanazije kako bi se oslobodio muka.

Bolest Bojana Tomovića

– Želim da me uspavaju u Holandiji, tamo je eutanazija legalna, a pošto je samoubistvo i po svim verama najveći greh, ja biram ono što je legalno, a šta će me konačno osloboditi muka – rekao je tada Bojan za domaće medije i dodao:

– Živeti i boriti se sa bipolarnim i posttraumatskim poremećajem je jako iscrpljujuće, a ja više nemam snage čak ni za bolnicu, dosta mi je klinika i raznih bolnica, terapija i lekova koji su me deformisali u svakom smislu, tako da što se planova tiče, planiram da putujem i to baš do Holandije – naveo je pevač tom prilikom za “Republiku”.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Tv Hype Printscreen / YouTube Printscreen / Bojan Tomovic Instagram

Još iz kategorije