Bolest ga je skroz promenila: Bojan Tomović otvorio dušu, teška borba je neminovna

03.03.2023

20:00

By

Bojan Tomović hospitalizovan

PRINTSCREEN

Bolest Bojana Tomovića više nije tajna, pevač otkrio detalje teške borbe

Bojan Tomović je pre desetak godina važio za jednog od najpopularnijih pevača, a njegovi hitovi i dan danas se slušaju. Međutim, pevač je na vrhuncu karijere doneo odluku da se povuče sa javne scene, a za sve je kriva bolest Bojana Tomovića od koje boluju mnoge poznate ličnosti – bipolarni poremećaj.

Bolest Bojana Tomovića je sve zabrinula

– Ja sam od detinjstva bio čovek krajnosti. Bio sam ili gore ili dole, ili-ili. Ja sam se svesno odrekao roditeljstva zbog toga što su mi lekari rekli da je to nasledno. Zato sam se i razveo od žene, koja je divno, čestito biće. Taj razvod sam ja predložio, a razlog je isljučivo moje zdravstvano stanje. Moja braća i sestre imaju decu i bolje mi je da budem dobar ujko i striko nego loš otac – priča Tomović u emisiji „Puls Srbije”.

Pročitajte: Nesreća nikad ne dolazi sama! Anabelina bolest je sve zatekla, pevačica priznaje – Ne mogu da gutam, gušim se..

bolest bojana tomovića

Svojevremeno su gradom kolale priče da je pokušao da izvrši samoubistvo, ali Tomović o tome nije želeo da govori. Kako je istakao, lekari su mu rekli da kada se stresna situacija prepričava ona se 70 posto ponovo proživljava.

– Postoji ta praksa da se potpisuje antisuicidalni ugovor. Za mene je bilo procenjeno da imam 58 poena od 60. Već kada se ima preko 40 vi spadate u ozbiljno rizičnu grupu.


Pročitajte: Bolest Lepe Brene postala vidljiva na fotografijama – Porodica zabrinuta, lek ne postoji..

bolest bojana tomovića

Bolest Bojana Tomovića toliko je uznapredovala da je pevač u jednom trenutku bio prinuđen da se leči radiomagnetnim talasima,

– To su radiomagnetni talasi koji se koriste kada ne deluju više antidepresivi. To je slabija struja, a ne pravi elektrošokovi, mada se i oni koriste u Beogradu na VMA. To lekari procene po tvojoj priči i radi se ta vrsta terapije ako ocene da si baš duboko depresivan – zaključio je.

SLIKE: Printscreen

Još iz kategorije