Poznata pevačica ogolila dušu i priznala da je u dugovima do guše: Bankrotirala sam, ko zna do kada ću otplaćivati kredit…

23.08.2024

17:31

By

Pevačica Marina Tadić

Instagram

Pevačica Marina Tadić u fokusu je javnosti zbog narušenog zdravstvenog stanja. Naime, putem društvene mreže Instagram ona se obratila fanovima uz reči da će zbog bolesti morati da otkaže nastupe.

Pevačica Marina Tadić ima ozbiljne probleme

– Nažalost, virus je došao po mene i napravio mi havariju. Moram da se izvinim svim ljudima koji su rezervisali mesto večeras. Odlažemo za neki drugi vikend – poručila je pevačica čije je zdravlje na svu sreću samo trenutno narušeno, te će publika vrlo uskoro ponovo moći da uživa u njenim pesmama.

Pevačica Marina Tadić

Ata Images

Inače, pevačica Marina Tadić imala je velike finansijske probleme kada je za vreme pandemije odlučila da novac uloži u privatni biznis, zbog kojeg je završila u dugovima.

Marina se povukla sa estrade kada je 2019. godine ostala trudna sa ćerkom Verom, koju je donela na svet početkom 2020. godine jer kako je sama rekla, želela je da se maksimalno posveti naslednici.

Ona je nedavno otkrila da je kuća na Avali, koju je u to vreme pazarila i koju iznajmljuje za različita slavlja, iziskivala velika finansijska ulaganja.


Pevačica Marina Tadić

– Zbog te kuće sam bankrotirala! U svakom poslu je tako, prvo daš pare, pa se nadaš da će ti se vratiti, a ja sam dala sve što sam imala – rekla je pevačica tada za „Informer“.
Ona je tada podigla kredit i sav novac koji je imala uložila je u svoju zamisao.

Pevačica Marina Tadić i danas otplaćuje kredit koji je podigla kako bi pazarila kuću na Avali

– Bez preterivanja, sav novac sam uložila u novi posao. Još sam u kreditu, koji još uvek otplaćujem i ko zna do kada ću. Ali ne žalim, mislim da sam uložila u pravu stvar. Nikada nisam govorila o novcu i ne želim da kažem koliko sam uložila, važno je da je to nešto što će meni u budućnosti donositi ne samo zaradu, već i zadovoljstvo – rekla je Marina tom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic_official)

Pevačica je takođe prošla kroz agoniju kada joj je otkrivena endometrioza, zbog koje je morala na operaciju, nakon čega je uvedena u veštačku menopauzu.

– Ne znam kako sam preživela, a ni kako su to izdržali oni oko mene – rekla je jednom prilikom pevačica koja je morala da se podvrgne ozbiljnoj ginekološkoj operaciji.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/ Tv Blic Printscreen/ Marina Tadic Instagram

Još iz kategorije