Agonija voditeljke: Leu Kiš dva puta vraćali u život, lekari dali sve od sebe

08.03.2024

19:00

By

Zdravlje Lee Kiš

Antonio Ahel/ATAImages

Zdravlje Lee Kiš je bilo znatno ugroženo

Voditeljka Lea Kiš je već godinama jedno od omiljenih televizijih lica. Naime, ona je uvek nasmejana, ali malo ko zna da je Lea prošla kroz pravu agoniju.

Zdravlje Lee Kiš je bilo znatno ugroženo, voditeljka prošla kroz pravu agoniju

Zdravstveno stanje Lee Kiš tada je bilo toliko loše da su je, kako kažu lekari, minute delile od smrti.

Tokom bombardovanja Lea je radila na RTS-u, a pošto je bila trudna, na posao je odlazila samo da se upiše, pa se vraćala kući. Jedne noći, kada se ona vratila sa televizije, njenih 16 kolega ostalo je na dežurstvu i tu noć su poginuli.

Zdravlje Lee Kiš

Lea je posle toga usled stresa izgubila bebu u trećem mesecu trudnoće, a zatim se njeno zdravstveno stanje još više iskomplikovalo.

– Jedva sam preživela, posle toga su usledile operacije, različiti problemi vezani za moje zdravlje, ali sam polako uspela da isplivam iz svega toga. Nerođeno dete je ništa nasprema tragedija koju je ostavio taj događaj na sve ljude i na sve nas koji smo bili deo televizije Beograd.


Takođe, ona je ispričala da je bila u trećem mesecu trudnoće.

Pročitajte: FOTO Gala slavlje za naslednika- Prija sinu organizovala rođendan za pamćenje, torta na četiri sprata, desetine animatora

– To je bio početak trudnoće, treći, četvrti mesec. Sve se iskomplikovali, pa posle i saznanje da nikada više neću moći da budem majka, istakla je lepa voditeljka i dodala:

– To je vrlo bolan period u mom životu, ali opet sam izašla jača, shvatila sam da je Bog tako želeo, da protiv Boga ne možemo da je u tom trenutku najpametnije ozdravim, stavim sebe na noge, da sve operacije koje su bile teške i rizične uspeju, i da budem dobra mama na dugo vremena svom detetu.

Zdravlje Lee Kiš

Antonio Ahel/ATAImages

– Jeste, ja sam bila svesna da se nešto dešava sa mnom. Moj suprug je bio glavni i odgovorni urednik sportskog žurnala, a mobilni telefoni su jako loše funkcionisali, nije to bilo ovo vreme. Nisam imala vremena da ga pozovem, imala sam vremena da samo sednem u kola i odvedem dete na sigurno.

Pročitajte: Jasno je da nije perika- Lea Kiš neprepoznatljiva, duga plava kosa je prošlost FOTO

Ipak sve se dobro završilo, Lea je postala majka i na svet je donela devojčicu koja je sada izrasla u odraslu i prelepu devojku.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije