Teodora Džehverović propala u zemlju od stida: Blam koji je doživela na nastupu ne viđa se svaki dan

23.08.2024

11:19

By

Blam Teodore Džehverović

Star

Jedna od najatraktivnijih i svakako najtraženijih pevačica mlađe generacije Teodora Džehverović pored brojnih hitova kojima osvaja publiku, omiljena je i zbog harizme kojom pleni, ali i iskrenosti i otvorenosti za medije kojima uvek na simpatičan način odgovara na sva pitanja.

Blam Teodore Džehverović šokirao mnoge

Kao javna ličnost koja se na sceni trudi da u svakom momentu da svoj maksimum i fanovima pruži nezaboravan provod uz pesmu i energični ples, Tea ne krije da je nebrojeno puta doživela neprijatnosti, međutim najveći blam Teodore Džehverović o kojem je jednom prilikom pričala, ostavio je mnoge u šoku.

Blam Teodore Džehverović

Naime, pre nego što je korigovala grudi, za koje inače kaže da su najbolje urađene na estradi, ona je nedostatke popunjavala samolepljivim umecima.

Najveći blam Teodore Džehverović dogodio se na nastupu i pevačica ga se priseća sa osmehom

Tako je na jednom od svojih nastupa, dok je bila u zanosu zaboravila na iste pa je doživela neviđeni blam o kojem je sa osmehom govorila.

– Zaista želite da čujete? Pre nego što sam uradila grudi, imala sam neke „umetke“ samolepljive. Počela sam da igram na nastupu toliko da se silikonski umetak odlepio i pao nasred bine – otkrila je ona tom prilikom najveći blam Teodore Džehverović.


Blam Teodore Džehverović

Teodora je takođe otvoreno govorila o svojim iskustvima sa implantima u grudima i samom procesu kroz koji je prošla.

– Ja sam imala tačnu viziju kolike grudi želim i kako želim da one izgledaju. Želela sam da to budu „prirodno“ urađene grudi koje su sada tako lepo legle da verujte mi, mnogi ne bi ni znali da sam ih ikad uradila – rekla je pa otkrila da li i koliko ju je bolela intervencija:

– Da li boli? Da. Ne mogu vas lagati da to nije bolna operacija. Jednostavno mesec i po dana bol traje, a prvih sedam dana se kajete što ste uopšte bilo šta uradili – iskreno je bila Teodora za domaće medije.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Star/Ivan Vučićević/Bojan Vuković

Još iz kategorije