Maja Marinković napravila pakao Stanislavu: Isterali je iz lokala, umešala se i policija

22.08.2024

17:33

By

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Ata Images

Maja Marinković i Stanislav Krofak koji su ozvaničili vezu, nekoliko dana uživali su u Budvi odakle su se gotovo svakodnevno oglašavali putem društvenih mreža stavljajući svima do znanja koliko se dobro provode i uživaju u ljubavi.

Maja Marinković i Stanislav Krofak gotovo svakodnevno putem društvenih mreža prezentuju svoju ljubav

Sve je bilo savršeno do jednog momenta kada je, kako saznajemo, na dnevnoj žurci kojoj su prisustvovali Maja Marinković i Stanislav Krofak došlo do incidenta, a sve zbog anonimne devojke koja je zasmetala najintrigantnijoj učesnici rijalitija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)

Naime, Marinkovićeva je navodno spazila devojku koja je htela da flertuje sa Stanislavom, a kako za naš magazin tvrdi izvor sa lica mesta, Maja je prvo nekoliko puta upozorila devojku da bi zatim i fizički na nju nasrnula.

– Maja i Stanislav su bili u jednom kafiću na dnevnoj žurci. Ona je kao krpelj za njega zalepljena, znači ako ode on do šanka ona ga pogledom prati da slučajno neku drugu ne pogleda. U jednom momentu Maja je snimila devojku koja je stvarno prelepa, bila je najlepša u lokalu, što je njoj sigurno zasmetalo jer nije broj jedan. Svi su gledali u tu curu, pa i Stanislav.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIJA MARINKOVIC (@majaamarinkovic)


– Maja joj je u jednom momentu prišla i nešto joj rekla, na šta je devojka odmahnula rukom. Onda joj je prišla još par puta i samo se čula vika. Ta devojka joj je rekla ‘Aj, od..bi’, zbog čega je Maja poludela i bukvalno je udarila pesnicom – priča za „Star“ dobro upućeni izvor i dodaje:

Maja Marinković i Stanislav Krofak morali su da napuste lokal nakon ljubomorne scene

– Skočili su svi, Stanislav je odneo Maju do njihovog stola i kad se sve smirilo oni su pokupili stvari i rečeno je da Maja mora da napusti lokal ili će gazda da pozove policiju. Stanislavu je bilo veoma neprijatno, izvinjavao se, a čak je i Maji odbrusio da ga ne blamira.

– Ne znam, nikako ne idu jedno uz drugu, oni ako ne raskinu za koji dan tek će biti tuče i haosa. Maja ima sreće što nisu zvali policiju, jer je devojku dobro udarila u glavu i to pesnicom. Ima modricu na obrazu i noktom ju je zakačila ispod oka.

– Maja baš ima kompleks , da nisam bila prisutna ne bih verovala da se tako sve desilo. Pritom kada su Maja Marinković i Stanislav Krofak došli, ponašali su se kao da su Tito i Jovanka, ona kao sva nešto bitna, ma strašno – završava za „Star“ izvor sa lica mesta.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Maja Marinkovic Instagram

Još iz kategorije