Prelepa je, ne voli da se eksponira, završila je fakultet i bavi se sportom: Da li je moguće da njena majka peva na vašarima?

21.08.2024

14:21

By

nikoleta banjac

Vesna Vukelić Vendi, kontroverzna pevačica poznata po svojim nastupima na vašarima, retko govori o svojoj porodici.

Međutim, ono što mnogi ne znaju jeste da je njena ćerka Nikoleta, koja je izrasla u pravu lepoticu, ostvarila impresivne uspehe kako na sportskom tako i na akademskom planu.

Ćerka Vesne Vukelić Vendi je prelepa i obrazovana žena sa uspešnom sportskom karijerom

Nikoleta, sportski nastrojena od malih nogu, izgradila je karijeru kao teniski trener, dok je paralelno završavala studije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

vesna vukelic vendi

Ova posvećenost i radna etika plod su njenog vaspitanja, što je i sama Vendi potvrdila:

– Moja ćerka je zapravo moj proizvod. Da bih je zaštitila od svega, jer je ona jedna visokoumna devojčica, ja sam je sa tri i po godine dala da trenira tenis. Ona je sada teniski sudija i trenutno je na ekonomskom fakultetu, državnom – ispričala je Vesna jednom prilikom i dodala:


– Ona nije želela tu praznu afirmaciju jer to silovanje društvenih mreža, ja uvek mogu da je proguram da se bavi bilo kojim javnim poslom, ali to je za mene utopija! Na taj način se dete servira kao praseća glava – izjavila je Vendi svojevremeno.

Vendi, koja je u braku sa bivšim fudbalerom Branimirom Banjcem od 2001. godine, insistira na tome da njena ćerka ne traži praznu afirmaciju kroz društvene mreže i javne poslove:

– Nikada nisam želela da je eksponiram u javnosti. To je za mene besmisleno. Možda bih mogla da je uvedem u svet javnih poslova, ali to bi bilo poput serviranja deteta kao praseće glave – izjavila je Vendi, jasno stavljajući do znanja koliko ceni privatnost svoje porodice.

Iako retko govori o porodičnom životu, Vendi je jednom prilikom istakla i koliko su ona i njen suprug različiti u pogledima na život:

– Mi smo potpuno različiti, ali to ne znači da smo u sukobu. Naprotiv, sve što je meni važno, Branimir nikada nije pokušao da uguši.


Slične teme:
Kačavendin bivši otkriva tajnu: Njen ljubavni život je bio strašan, sve je slagala
Vendi popila tužbu: Nada Obrić angažovala najbolje advokate, crno joj se piše


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA Images / M. M.

Još iz kategorije