Kačavendin bivši otkriva tajnu: Njen ljubavni život je bio strašan, sve je slagala

23.12.2023

16:00

By

Veza Milene i Samira

ATA IMAGES

Milena Kačavenda

Kačavendin bivši otkrio nepoznate detalje u javnost

Milena Kačavenda nedavno je otkrila Marku Đedoviću da se boji da joj se ne pojavi u rijalitiju pokojni verenik, jer ne zna koliko bi mogla da se obuzda. Mi smo stupili u kontakt sa njenom drugaricom koja nam je otkrila celu istinu o lažnom vereniku, za kog se pričalo da je otac sina Milice Dabović.

Kačavendin bivši

Kačavendin bivši otkrio dugo skrivane tajne

-Taj čovek o kom Milena priča i kog naziva pokojnim ili lažnim verenikom, veze nema sa tim čovekom koji je Milici Dabović napravio dete. Ne znam što se pravi luda i što to nije demantovala. Ona tačno zna ko je čovek, ona se sa tim čovekom viđala, sve ono što je ona ispričala veze sa mozgom nema. Ja ne znam zašto, ali takvi scenariji da je to van pameti. Ona se sa njim raskantala jer je najavila svadbu i on digao frku, kakva svadba, kakve budalaštine i onda mu je ona rekla kako će da kaže novinarima da joj verenik poginuo. On se smejao i rekao joj da jeste mrtav za nju, ali se ovom cirkusu nije nadao- priča nam Milenina drugarica i dodaje:

Kačavendin bivši

– Kada se otkrilo da je laž da je čovek poginuo, ona smislila priču, kako je ona prevarena, kako je tamo neki David izlažirao smrt svoju, a onda da je to lik koji je prevario Milicu Dabović, strašno, ali strašno. Kako joj glava ne eksplodira od toliko izmišljenih stvari! Evo, ja ću reći pravom vereniku, koji nikad i nije bio verenik da vas nazove i kaže on šta ima”, rekla nam je Milenina prijateljica koja je u šoku od svega. Našu redakciju nazavo je čovek koji se predstavio kao Miki i ispričao nam da je sa Milenom bio od februara do aprila kada kreće cirkus.

Pročitajte: Kuma Milena Kačavenda i Zvezdan se udružili- Ovako će da unište Anu i Acu FOTO

Kačavendin bivši


– Meni ovo ništa ne treba zamolila me njena drugarica da se javim i da kažem kratko šta imam. Ne volim da pljujem po nekome sa kim sam bio, nije to moj stil, ali sam u šoku. Mi smo bili dva meseca zajedno i bila je super, meni se nije sviđalo to na koji način podržava Anu, ali se nisam mnogo mešao. Jedan dan samo je osvanula priča svuda kako se Milena udaje. U šoku sam bio, rekao sam joj da to odmah demantuje. Od tada kreće agonija i ja se iz svega povlačim. Rekao sam joj da sam za nju mrtav, a ona reče medijima da sam poginuo, verujte da sam vrištao od smeha i pitao se da li je žena normalna. Sad se pojavi neki pokojni verenik, koji nije ja, koga je sve ona sahranila, sa kim se viđala, verujte da mi ništa nije jasno. To je moja prošlost, samo da mene ne pominje, a koga ona očekuje i čijeg ulaska se boji ja stvarno ne znam, ja ući neću- rekao nam je izvesni Miki.

Još iz kategorije