Revolucija stila: Ove čizme su must-have komad za jesenju sezonu pred nama

21.08.2024

18:23

By

jesenja moda

Freepik / senivpetro

Sezona jesen/zima 2024. već polako kuca na vrata i donosi neodoljive modne trendove koje će obožavati sve ljubiteljke stila i mode!

Na vrhu liste potrebnih komada su visoke čizme koje sežu do ili iznad kolena, i koje obećavaju da će biti nezaobilazne u garderobi svake žene.

Modni urednici i influenseri već predviđaju da ćemo ih u hladnijim mesecima kombinovati sa mini i midi suknjama, haljinama, ali i sa skinny pantalonama – za koje se očekuje veliki povratak upravo zahvaljujući ovom trendu koji evocira duh 2010-ih.

Visoke čizme su must-have za jesenju sezonu, a možete ih kombinovati uz sve

Ono što dodatno potvrđuje ove prognoze su noviteti od popularnih brendova, koji su već predstavili prve modele ovih zanosnih čizama.

Za one koje preferiraju boho šik, trendovi donose brušenu kožu i čizme sa teksturom, kao i upečatljive maksimalističke stilove sa životinjskim printom.


A za sve koje su se zaljubile u prošlogodišnje „it“ modele, poput kaubojskih, jahačkih ili bajkerskih čizama stižu dobre vesti – ove jeseni ćemo ih viđati u nešto dužim varijantama, do kolena. Savršeno usklađene sa aktuelnim modnim tendencijama.

duboke cizme

Pripremite se da zasijate ove jeseni u paru visokih čizama. Pa ako ne možete da osvojite modne piste, kao zavodnice – uvek možete osvojiti po koje srce!


Slične teme:
Direktno sa plaže: Pogrešan izbor je skupo platila, taj kupaći je premali za njene grudi (FOTO)
Odbrusila im: Naviknite se da više nisam debela, pevačica se skinula u kupaći i jasno pokazala kakva je riba (FOTO)


 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Freepik / lookstudio, senivpetro

Još iz kategorije