Danas je posebno emotivan dan za Rokviće: Marinko nedostaje kao nikada do sad

19.08.2024

13:02

By

Porodica Rokvić

Instagram

Skoro tri godine prošlo je otkako su ostali bez voljenog supruga i oca Marinka, a porodica Rokvić i dalje ne može da se pomiri sa velikim gubitkom.

Porodica Rokvić danas posebno emotivna

Ostala su samo lepa sećanja i brojne uspomene na dane prepune radosti i sreće, a danas je posebno težak dan za Slavicu, Nikolu i Marka kojima najbliži član porodice neizmerno nedostaje.

Naime, na današnji dan kršteni su Nikola, njegov brat Marko i majka Slavica, a ovaj događaj ima duboko duhovno značenje za čitavu porodicu i kod svih članova budi najdublje emocije.

– Preobraženje Gospodnje! Praznik na koji smo kršteni u našem Bosanskom Petrovcu i duhovno rođeni mama Slavica, Marko i ja!!! Srećan praznik!!! Radujmo se!!! – napisao je Nikola uz porodičnu fotografiju i otkrio značaj današnjeg praznika koji porodica Rokvić obeležava na poseban način.

Porodica Rokvić na današnji dan sa posebnim emocijama priseća se Marinka

I drugi MArinkov sin, Marko koji se potrudio da uspomena na oca nikad ne izbledi, podelio je koliko je danas emotivan te je uz očev portret ispisao i dirljive reči:


– Tebe nemaM, a duša me boli. 27.1.1954. godine – glasila je Markova objava na Instagramu koja je raznežila sve prijatelje i pratioce.

Porodica Rokvić

Porodica Rokvić, po svemu sudeći teško se nosi sa pevačevim preranim odlaskom, a ovaj sveti dan u njima budi posebne emocije, suze, ali i osmehe zbog nekada srećnih dana.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Slavica Rokvic Instagram/Nikola Rokvic Instagram/Marko Rokvic Instagram

Još iz kategorije